Doğuş Yiyecek, 336 milyon lirayla Özelleştirme'den aldığı Bor Şeker'i DSL İnşaat'a devretmek için başvuruda bulundu.
Nisan ayında gerçekleştirilen ve kamuoyunun yakından takip ettiği şeker fabrikalarıihalelerinde önemli bir gelişme yaşandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın satışa çıkardığı ilk fabrika olan Bor ŞekerFabrikası’nı Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim A.Ş., 336 milyon lirayla ihaleden almıştı. Ancak anlaşmanın imzası kurumadan Bor Şekeryeniden el değiştiriyor. Doğuş, sahip olduğu Bor Şeker’i DSL İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye devretmek için resmi kurumlara başvurdu.
Anlaşma sağlanır ve Rekabet Kurumu başta olmak üzere resmi kurumlardan onay çıkarsa 6 ay içinde Bor Şeker, ikinci kez el değiştirmiş olacak.
Meslek grubu, konut inşaatı
Dünya gazetesinden Kerim Ülker'in haberine göre 2011 yılında kurulan DSL İnşaat Sanayi ve Ticaret şirketinin sermayesi 100 bin TL. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre şirketin meslek grubu konut inşaatı olarak gösteriliyor. Şirketin sahipleri ise kamuoyunun yakından tanıdığı Dişli Ailesi.
Erdoğan nikah şahidi
Geçtiğimiz günlerde Lahey Büyükelçiliği'ne atanan Şaban Dişli'nin ve 15 Temmuz darbe girişimine katılmaktan yargılanan Mehmet Dişli'nin amcasının oğlu olan Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli’nin oğlu Emir Haktan Dişli’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu şirkette Sadık Enes Dişli Başkan Yardımcısı, Eren Ali Dişli ise yönetim Kurulu Üyesi olarak görünüyor. Emir Haktan Dişli son olarak 2017’de evlenmiş, nikahında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahit olmuştu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/1092059/Ozellestirilen_Bor_Seker__Disli_ailesine_geciyor.html
Kolaya da Zam Geldi Sosyal Medyada Mizah Konusu Oldu58 izlenme
Nevzat Bahtiyar kararı temyize taşındı!21 izlenme
89 kişinin öldüğü Galeria Sitesi’ne ilişkin davada 7 kişi tahliye edildi47 izlenme
Cevap bekleyen soru: 7,20'den 1,1 milyar dolar alıp 8 liradan satanlar kim?103 izlenme
Atatürk fotoğrafına çirkin saldırı! "Yaptığınız hainlik"55 izlenme
Cemaat derneğinde istismar davası: 'Bana hizmet etmek Allah'a hizmettir' diyerek cinsel saldırıda bulunmuş!15 izlenme
Lübnanlı gazeteci canlı yayında bombardımana yakalandı45 izlenme
Gurbetçi 'Ekonomi iyi' diyenlere karşı çıktı: "Burada yaşamak için cambaz olmak lazım. Burada ay sonunu getirebilen, Almanya'ya gelse milyoner olur"33 izlenme
AKP’li eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı’nın sınavından geçemedi!
İzmir sokaklarında yabancı istilası: Türkçe konuşana rastlamak neredeyse imkânsız!
"Biz geldiğimizde normal ambulans yoktu" demişti, Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez madde madde sayarak ambulans gerçeğini açıkladı!
Erdoğan: "Asgari ücrete Temmuz ayında ek zam yapılacak"