İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da oy verme işlemi devam ediyor. Beşiktaş Gayrettepe'de bulunan Şair Nedim Ortaokulu'nda oy kullanmaya gelenler arasında, okula bavullarıyla gelenler dikkati çekti. Bu kişilerden biri olan Zeynep Sulopaşa, “Tatile gidebilirdim ama gitmedim oyumu kullandım. Vatandaşlık görevimi yaptım. Buradan tatile gideceğim” dedi.
Oy kullanmaya gelen bazı yaşlı seçmenlerin ise yürümekte zorluk çektiği görüldü. Beşiktaş Belediyesi'nde çalışan bir görevli ise yürümekte zorluk çeken kişilere tekerlekli sandalye ile okul girişine kadar yardım etti.
İSTANBUL,(DHA)
Dolar dişimize de dokundu! Diş kliniklerinde randevular bir bir iptal ediliyor!54 izlenme
İstanbul'da her 10 evden biri kirasını ödeyemiyor!17 izlenme
“Sayın Erdoğan”lı iddianameye tepki!140 izlenme
İngiltere, Brexit’te tek taraflı değişiklik düşünüyor32 izlenme
Zelenskiy’den yeni kriz uyarısı: ‘3 kıtayı etkileyecek’37 izlenme
Erdoğan'dan mağduriyet itirafı! "Cezaevi süreci olmasa biz bugünlere gelemezdik"185 izlenme
Utanmaz savunma! Sosyal medya olmasa serbest gezecek tacizcilere 30 yıl hapsi istendi!18 izlenme
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız "Cenazede 5 ton lokum mu dağıtılır? 20 bin lahmacun, 2 milyonluk çerez faturası geliyor"27 izlenme