Ramazan bayramı tatilini değerlendiren vatandaşlar İstanbul’dan çıkmaya devam ediyor. Şehir içinde trafik yoğunluğu azalırken şehrin çıkış noktalarında ise kısmen yoğunluk yaşanıyor.
Bayram tatiline giderken körfezi geçmesi gereken vatandaşların ilk tercihi ise arabalı vapurlar oldu. Eskihisar vapur iskelesinde uzun kuyruklar gözlendi. Osmangazi Köprüsü ise vatandaşların ikinci tercihi oldu. Eskihisar’da yaşanan bu yoğunlukta Osmangazi Köprüsü’nün 103 TL’lik ücretinin etkili olduğu düşünülüyor. Vapurlarda otomobille geçişin fiyatı ise 55 TL. Hal böyle olunca da vatandaşlar daha hesaplı olan arabalı vapurları tercih ediyor.
İşletmesi özel şirkette olan Osmangazi Köprüsü ve GebzeOrhangaziİzmir Otoyolu geçiş ücretleri, 2019 yılının ilk gününde artırıldı. Geçen yıl 71,75 TL olan otomobil geçiş ücreti, 2019 yılının ilk sabahı 103,05 TL’ye çıktı. Gebze Orhangazi İzmir Otoyol geçiş ücretleri de zamlandı. Daha önce 5,5 TL olan Altınova Orhangazi arası 11,5 TL, 7,40 TL olan Gemlik Bursa arası 15,65 TL´ye yükseltildi. Osmangazi Köprüsü’nde günlük 40 bin araç garantisi verilmiş durumda.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/osmangazikoprusuboskaldi5047262/
'Tosuncuk' mağdurlara 100 lira bayram harçlığı göndermiş!239 izlenme
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Efeler Belediyesi'nin Zafer Meydanı'nda aşure hayrına izin vermedi13 izlenme
Yeni Şafak'ın Mansur Yavaş haberine belediyeden yanıt16 izlenme
Türkiye'den bir manzara ! Hilafet isteyen gericiler rahatça sokaklarda !1544 izlenme
Ayşe Ateş’ten kendisini öldürtmek için tetikçi arandığı iddiasına: "Sinan için de kapı kapı katil aradılar"38 izlenme
Kayıp dolarların faturası halkın cebini yakacak!60 izlenme
7,5 milyar TL’lik vergi borcu sıfırlandı30 izlenme
Büyük umutlarla kuruldu şimdi çöküyor!92 izlenme
AKP’li belediyeden skandal uygulama!
MASAK'ın 2023 raporu ortaya koydu: "Türkiye kara para cennetine döndü"
Fatih Altaylı’dan Atatürk düşmanı Kuveytliye sert tepki! "O şerefize sormak isterdim…"
İstanbul'da yapılan tarihi tahıl anlaşmasıyla buğday fiyatları son 5 ayın en düşük seviyesine geriledi