HaberTürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında, oyuncu Gonca Vuslateri'nin Will Smith'in Oscar Ödül töreninde eşinin rahatsızlığı hakkında şaka yapan komedyen Chris Rock'a tokat atmasını desteklemesine tepki gösterdi.
Gonca Vuslateri, tokat skandalına ilişkin "Eline sağlık Will Smith. Şu dalga geçme, komodo taşlama sanatı diye gezen kıçı yere yakınlara cevap vermemiz için cesaret oldun. Hepsi bir yana aynısını yapardım. Benim de başka alternatifimin kalmadığı zamanlar oluyor" paylaşımı yapmıştı.
Nagehan Alçı, Gonca Vuslateri'nin mesajını şu sözlerle hedef aldı:
"Will Smith'in bile bir metinle özür dilediği magandalığı bir Türk kadın oyuncu hem de erkek şiddetini öven cümlelerle nasıl da savunuyor. İşte erkekegemen ideolojinin kadınların zihninde egemen olması dediğim olay bu. Gonca Vuslateri'nin de beyninde feodalizmin kalıntıları var. Feminist bilinç sahibi olduğunu iddia eden kadın gidiyor ve bir anda karşımıza dün de ifade ettiğim gibi Z kuşağının tabiriyle 'Tam bir Kezban' çıkıyor. Beğendiğim bir oyuncu olan Gonca adına çok üzüldüm."
GONCA VUSLATERİ'NDEN YANIT
Gonca Vuslateri, Odatv’den Fidan Cansu'ya yaptığı açıklamada, “Nagehan Alçı kim? Hiç ilgilenmiyorum” dedi.
“İyi rahatlamış sıkıntı yok. Bana ne hiç ilgilenmediğim bir konu” diyen Gonca Vuslateri, şunları söyledi:
“İsteyen istediğini hedef alabilir. Hedef yapabilir, yanılabilir, hayat bu. Çok sıkıcı bir konu.”
İstanbul'da yaşamak için üç maaş daha lazım23 izlenme
Teknesi olmayan belediye tekne bakım ihalesine çıktı! Dünyanın parasını harcadı18 izlenme
Peker'in iddiaları sonrası 'FETÖ ihbarı' yapan kişi konuştu: "Parça parça alıyorlar"47 izlenme
Mansur Yavaş'ın borçlanma talebine karşı çıkan AKP'li başkandan borçlanma rekoru!100 izlenme
Kavgada kulak kopuyordu... İmam ve müezzin birbirine girdi!94 izlenme
Suriye'de 5 gündür bitmeyen aralıksız katliam22 izlenme
Pirinçte çılgın fiyat artışı: 15 günde uçtu gitti26 izlenme
Kaymakam kendisini karşılamayan müftüye soruşturma açtı26 izlenme
Köyde acı çığlıklarının duyulduğu yerde kazı yapan iki adam gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.
AKP'li belediye 24 milyon TL daha yüksek teklif veren şirketi seçmiş!
Erdoğan'a 'faşist, diktatör' diyen Tezcan: Konuşmaya devam edeceğim, korkanların dili olacağım
Oyuncaklardan ÖTV alınacak mı? GİB açıkladı