Anasayfa1
23 Kasım 2022 ( 49 izlenme )
Reklamlar

Depremin ardından yağmacı skandalı!


Düzce'de meydana gelen 5.9'luk depremin ardından fırsatçılar da ortaya çıktı. Düzce'de boş kalan bazı evlere hırsızların girmeye çalıştığı ifade edildi.


Hırsızlar, Düzce'de meydana gelen 5.9'luk deprem sonrası harekete geçti. İHA muhabiri Enes Bektaş; Düzce'de boş kalan bazı evlere hırsızların girmeye çalıştığını açıkladı.

Enes Bektaş, "Düzce'deki deprem sonrası vatandaşlar büyük bir panik yaşadı! Bu yaşananların ardından bazı evlere hırsızların girdiği ifade edildi. Emniyet telsizlerine çok sayıda ihbar geliyor" dedi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "Düzce'de saat 04.08’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası ekiplerimizle sahadayız. Depremden kaynaklı saha taramalarını yapıyoruz. Yaşanması muhtemel asayiş olaylarına karşı da gerekli tüm güvenlik tedbirlerimizi aldık" denildi.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İki koltuğa birden başkan oldu çift maaş alacak! Ailesinde FETÖ'cüler de var Erdoğan’a en yakın isimdi ‘başkanlık sistemine’ evet dediği için pişman oldu! Celal Şengör’den Bakan Tekin’e çok sert sözler: "Sen ülkemizin geleceği için tehditsin" Dün Erdoğan'ın danışmanlığına getirilmişti; Gülen'in yeğeniyle fotoğrafları ortaya çıktı!