Ankara'da kaçan kurbanlık koyunu yakalamak isterken kaybolan ve arama çalışmaları devam ederken kurumuş bir dere yatağının kenarında cansız bedenine ulaşılan 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'in ölümüyle ilgili ön otopsi raporuna ulaşıldı. Yapılan ön otopsisinde vücudunda çok sayıda arı iğnesi izine rastlandı.
Eker'in kaybolduğu bayramın birinci günü mahallede bulunan camiden kayıp anonsu yapıldığı ve mahalleden gönüllülerinde aramalara dahil olduğu öğrenildi. Eker'in cansız bedenine ilk olarak, arama faaliyetlerine gönüllü katılan 16 yaşındaki bir genç ulaştı.
Eker'in cansız bedenine etrafa yayılan kokuyu takip ederek ulaşan genç, daha sonra babasına haber verdi. Olay yerine jandarma, polis ve arama kurtarma ekiplerinin gelmesiyle yerde yüzüstü yatan cansız bedenin Onur Alp Eker'e ait olabileceği değerlendirildi. Teşhis için dede Zühtü Erdoğan, Onur Alp Eker'in cansız bedeninin bulunduğu alana getirilirken Erdoğan gördükleri karşısında göz yaşlarına hakim olamadı.
Emniyet, jandarma ve arama kurtarma ekiplerinden oluşturulan timlerin canla başla 3 gün boyunca gerçekleştirdiği aramalar sonucunda cansız bedenine ulaşılan Eker'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna getirildi.
Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrasında Eker'in cenazesi Ahmet Efendi Camiinde kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan ön otopsi sonucunda Onur'un vücudunda delici, kesici, ateşli silahlı hiçbir yara izine rastlanılmadı.
Yapılan tespitlerde, Eker'in öldüğü bölgenin yaklaşık 150 metre ilerisinde çardak ve arı kovanlarının bulunduğu belirlendi. Yapılan ön otopsisinde vücudunda çok sayıda arı iğnesi izine rastlandı.
Onur'un ölümünün arı sokmasından ya da beyin kanamasına bağlı olduğu öngörülüyor. Kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporla netlik kazanacak.
https://halktv.com.tr/gundem/onuralpekerinonotopsiraporuortayacikti466289h
İktidar görmezden geliyor ama tarım üreticisi tükendi!59 izlenme
Yüzbinleri soğuğa mahkum eden skandal: 'AFAD'ın stoku yetersiz, ihale verilen yandaş firmadan bir tane bile çadır alınmadı'50 izlenme
Sayıştay ortaya çıkardı: Son 5 yılda 2 milyar 200 milyon TL kamu zararı32 izlenme
Kılıçdaroğlu - Akşener'den kritik kararlar! "Hemen acil erken seçim"52 izlenme
Erdoğan'ın masrafları dağ gibi büyüyor: 5 yılda 85 milyar TL!35 izlenme
Belirgin artış var deyip uyardılar: "Türkiye'den gelen üç ürüne dikkat edin"18 izlenme
Ankara’da ‘şarbon’ karantinası!355 izlenme
Ayhan Bora Kaplan’ın 10 bin euroluk Rolex saat aldığı emniyet müdür yardımcısına dava39 izlenme
Ankara’da çirkin broşür!
CHP’li Ali Mahir Başarır ortaya çıkardı: "Kalyon hisselerinin yüzde 50’sini Abu Dabili şirkette sattı"
6 yaşındaki kız ile evlenen Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel hakkında yeni gelişme
ABD'li teknoloji devi Nvidia, yapay zekaya yönelik yeni çipini tanıttı