İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okçular Vakfı’nın, “Fetih şuurunu yaymak” amacıyla öğrencilere yönelik düzenleyeceği yarışma için harekete geçti. Jürisi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek yarışmaya PTT de sponsor oldu.
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfıyla eğitim alanında yapılan işbirliklerine bir yenisi daha eklendi.
Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre; “Öğretmenlerin ok atmayı öğrenmesi” amacıyla Okçular Vakfı’na binasının alt katından salon tahsis eden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakfın “İstanbul’un Fethi” temalı resim yarışması için de kolları sıvadı.
Eğitimin üçüncü kişilere devredilemeyeceğine ilişkin yargı kararlarına karşın işbirliği anlaşmalarıyla vakıf ve derneklerin öğrencilere yönelik etkinlik düzenlemesine olanak sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, protokollerine yenisini ekledi.
Çok sayıda AKP’li ismin yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfı ile “Okçuluk alanında işbirliği” içeren protokol imzalayan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakfın para ödüllü resim yarışmasının da yürütücüleri arasında yer aldı.
PTT DE SPONSOR OLDU
İşbirliği anlaşmalarıyla eğitimde etkinliğini artıran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski yönetiminden aldığı yüksek bedelli kamu ihaleleri ile tartışmalara konu olan Okçular Vakfı’nın, İstanbul’un fethinin 567’nci yılı nedeniyle düzenleyeceği yarışma için para ödülü belirlendi. Vakfın, resim, şiir ve kompozisyon dallarında, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle online düzenleyeceği yarışmaya PTT de sponsor oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan, “STK OkulYurt Faaliyetleri Raporu 2018” ile belediye bütçesinden 1 milyon 200 bin TL aktarıldığı ortaya çıkan Okçular Vakfı’nın yarışmasında dereceye giren öğrencilere PTT AVM’den alışveriş kuponu verileceği bildirildi. Vakfın, “Fetih şuurunun yayılmasını sağlamak” amacıyla öğrencilere yönelik düzenlediği yarışmanın seçici jürisinin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacağı ifade edildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/mebokcularvakfiicinseferberolduh35985.html
Okul saldırısı sonrası Türkiye alarmda: Peş peşe gözaltılar27 izlenme
Seferihisar'da itfaiye yangına karşı cephe oluşturdu101 izlenme
Egemen Bağış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çek Cumhuriyeti'nde karşıladı42 izlenme
Demirören, Ziraat'e olan borcunun yüzde 4'ünü ödemiş! CHP'li vekil Sayıştay raporlarındaki o ayrıntıyı anlattı...42 izlenme
Rus yanlısı rahip cenazede Ukraynalı rahibe haçla saldırdı!76 izlenme
AKP'nin faize ayırdığı para ile neler yapılırmış neler! Okula güvenlik, çocuğa yemek, öğretmene ikramiye...27 izlenme
“Türkiye parti devleti oldu” iddiasına örnek: AKP il başkanı valinin sağkolu!63 izlenme
AKP'li belediye Beykoz’un tarlalarını satıyor42 izlenme
Diyanet, 'helal torpil' açıklaması yapan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi'ni ayda 6 bin dolar maaşla Mısır'a atadı
‘Orman’ın 4 atlısı: Atlar koşuyor Bakan yardımcıları kazanıyor
Bilal Erdoğan Rusya’ya babası olmadan gidiyor
İş dünyası kredi bulamamaktan yakınıyordu: Bankacılar neden kredi vermediklerini anlattı