19 Mart günü meydana gelen silahlı saldırı, genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın hayatını kaybetmesiyle beraber Türkiye’nin gündemine oturdu.
21 yaşında yaşamını yitiren oğlunun mezarını ziyaret eden anne Ülker Kundakçı, kendilerine yapılan teklifi paylaştı.
Gazeteci Özlem Aktay'a konuşan anne, davadan vazgeçmeleri karşılığında kendilerine ev alma teklifi yapıldığını öne sürdü.
Duruma tepki gösteren anne Kundakçı, "Benim para pula ihtiyacım yok. Böyle bir saçmalık mı olur? Bana davadan vazgeçmek için ev teklif ediyorlar. Çocuğumun kanı için ev mi alayım? Bir anneye nasıl böyle bir teklif yapılıyor?" dedi.

"Benim çocuğumun yanı benim evim artık" diyen anne, "Ben niye vazgeçeyim sonuna kadar! Benim evim burası, ben 53 yaşındayım bundan sonra evi barkı ne yapayım? Bu ne saçmalık ya? Bu nasıl bir adaletsizlik, nasıl bir vicdan? Bir anneye böyle bir şeyi nasıl teklif edebilirsiniz ya?" diyerek duruma isyan etti.
İstanbul’da 19 Mart günü meydana gelen olayda, 21 yaşındaki futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı, düzenlenen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti.
Cinayetin ardından başlatılan soruşturmada şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu (28) gözaltına alınmıştı.
Silahlı saldırıyı düzenlediği tespit edilen Alaattin Kadayıfçıoğlu ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi daha gözaltına alınmıştı.
Olaya ilişkin süren çalışmalarda gözaltı sayısı İzzet Yıldızhan ve iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun da gözaltına alınmasıyla 10'a yükselmişti.
Cinayetle bağlantılı olarak gözaltına alınan Alaattin Kadayıfçıoğlu, şarkıcı İzzet Yıldızhan ve Aleyna Kalaycıoğlu dahil yedi kişi tutuklanmıştı.
Mahkeme iki şüpheli için adli kontrol uygulamış 1 şüpheli ise savcılık ifadesinin ardından salıverilmişti.
Sözcü
Ümit Özdağ'a Cumhurbaşkanına hakaretten 4 yıl 8 ay hapis talebi!27 izlenme
Mustafa Balbay’dan çarpıcı kulis: "AKP, 11 vekil transferi için 500 milyon bütçe ayırdı"50 izlenme
Burhan Kuzu-Zindaşti-Aliye Uzun ilişkiler ağı... 'Kule'de 'toplu seks' buluşması'106 izlenme
Eski IŞİD'li sosyal medya fenomeni oldu27 izlenme
Tüm emeklilerin maaşı yükselebilir: SGK uzmanı formülü açıkladı28 izlenme
Ekmeğin 5 liraya satılmasıyla ilgili Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarih verdi: Uygulama pazartesi bitecek52 izlenme
Tanju Özcan: "Bilirkişiler dosyadan el çektirildi"39 izlenme
İsmail Küçükkaya'dan 'Atatürk' tepkisi! 'İnsan bunları duyunca üzülüyor'170 izlenme
İstanbul’da dev askeri arazi imara açıldı
Asgari ücret açıklandı, vatandaş isyan etti! "Erken seçim talep ediyoruz"
Erdoğan'ın 'müjde' olarak açıkladığı o yatırım iptal edildi! Bakın iptalin gerekçesi ne oldu?
Borcun var dediler çiftçinin desteğine el koydular! Elektrikte özelleştirme çiftçiyi aç bıraktı!