İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Sultan Alparslan Anadolu Lisesi'nde bir öğrenci tarafından düzenlenen müstehcen fotoğraflar okulu karıştırdı. İddiaya göre, okulda okuyan bir erkek öğrenci, öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarının fotoğraflarını gizlice çekerek dijital ortamda müstehcen şekilde düzenledi.
Görsellerin okul çevresinde yayılmasıyla birlikte öğrenciler ve öğretmenler büyük tepki gösterdi.
Sabah saatlerinde çok sayıda öğrenci okulun önünde toplanarak skandal olayı protesto etti. Ellerinde pankartlarla "Adalet istiyoruz" ve "Mahremiyet kutsaldır" yazılı dövizler taşıyan öğrenciler, okul yönetiminden ve yetkililerden gereken cezai işlemlerin uygulanmasını istedi.
Öğrenciler, "Bu davranış bir şaka değil, suçtur" diyerek tepkilerini ifade etti.
Protesto esnasında öğrencinin velisi de okul önüne geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, veli ile bazı öğrenciler arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Olay yerine çağrılan güvenlik görevlileri ve öğretmenler müdahale etti.
TELE1
Cumhurbaşkanlığı uçağındaki gazeteciden "tasarruf" tepkilerine tepki çeken yanıt: ":)) Höst, Türkiye dünyadan tecrit mi olsun?"
Türk vatandaşının 70 saati İngilizlerin 2 saatine eşit!
Zihinsel engelli çocuğa cinsel istismara 'olumlu tutum ve davranış' indirimi!
Fransızların iddiası: ‘Taliban Kabil Havalimanı’nın işletmesi için Türkiye ve Katar ile görüşüyor’
Eren Erdem: Ahlaksız adam, gizli tanıkla beni tutuklattı
İmamoğlu kayyum atanan belediyenin karşısına kent lokantası açtı
AKP'li Üsküdar Belediyesi İBB'nin halk ekmek büfesi kurmasına engel oldu, yurttaşlar tepki gösterdi!
Sağlık Bakanı açıkladı: 8.697 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.178.648, can kaybı da 46.071’e yükseldi!
AKP’li belediye’de jet terfi!