İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Sultan Alparslan Anadolu Lisesi'nde bir öğrenci tarafından düzenlenen müstehcen fotoğraflar okulu karıştırdı. İddiaya göre, okulda okuyan bir erkek öğrenci, öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarının fotoğraflarını gizlice çekerek dijital ortamda müstehcen şekilde düzenledi.
Görsellerin okul çevresinde yayılmasıyla birlikte öğrenciler ve öğretmenler büyük tepki gösterdi.
Sabah saatlerinde çok sayıda öğrenci okulun önünde toplanarak skandal olayı protesto etti. Ellerinde pankartlarla "Adalet istiyoruz" ve "Mahremiyet kutsaldır" yazılı dövizler taşıyan öğrenciler, okul yönetiminden ve yetkililerden gereken cezai işlemlerin uygulanmasını istedi.
Öğrenciler, "Bu davranış bir şaka değil, suçtur" diyerek tepkilerini ifade etti.
Protesto esnasında öğrencinin velisi de okul önüne geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, veli ile bazı öğrenciler arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Olay yerine çağrılan güvenlik görevlileri ve öğretmenler müdahale etti.
TELE1
ÖTV hasılatı alkol ve sigarada ikiye, yakıtta dörde katlandı
AKP'liler ve MHP'lilerden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e saldırı!
Yerli sermayenin çıkışı hızlandı!
İmamın eşinin çarşafla derse girmesi hakkında soruşturma açıldı!
Hakları için direnen işçilere dava!
Havada güvenlik bitki uzmanına emanet
Bursa’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan A.B., otomobilini ekiplerin üzerine sürdü “Amcam MİT’te” dedi, polislere direndi
Türkiye'nin ilk dijital parası Turcoin'de büyük dolandırıcılık!
Erbaş’ın kızı lüks aracının anahtarına şiir yazdı
Yaren leyleğin 14’üncü kez geldiği Eskikaraağaç Leylek köyü, ziyaretçi akınına uğradı