TOGÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sebati Kaya, hayat pahalılığına karşı sokağa çıkan yurttaşlara hakaret etti. Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “Ne demek ‘sokaklara inelim!’, ‘Hükümet istifa!’… Siz kimsiniz lan? Kimse bu ülkeye diz çöktüremeyecek. Bu ülkenin tokadını en ağır bir şekilde yiyeceksiniz” dedi.
“Batının şımarık çocukları, Yunanistan’ın bilmem ne evlatları ‘Haydi İstanbul’a girelim’ sloganları atıyorlar. Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet eden çakal soyları, it soyları. Siz kimsiniz? Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.” gibi hakaret içeren ifadeler kullandı.
Özgür Erdursun emekliye kara haberi verdi: 'Daha beteri geliyor'
AKP ve MHP'li üyeler 10 aydır reddediyordu: ABB'de çoğunluk CHP'nin olunca Mansur Yavaş'ın 'ilk icraatım olacak' dediği proje Meclis'te kabul edildi
İmamoğlu 'Bizim mücadelemiz de tam olarak bunun mücadelesidir' diyerek gençlere seslendi
‘Demir Kubbe’ aşıldı: Lübnan’dan fırlatılan roket İsrail’e düştü!
Atatürk’ün köşküne satış tehdidi!
Yabancıdan rekor çıkış: İmamoğlu operasyonu yabancıyı kaçırdı
BBP'den "AKP'ye oy istemek istemiyorum" sözleriyle istifa eden Fatma Yumlü'ye ilişkin açıklama: Bize 5 kuruşluk katkısı olmadı.
Dünya Bankası açıkladı: Türkiye, gıda enflasyonunda dünya sekizincisi oldu
AKP'li vekil 'kafayı çekip hakaret ediyorlar' dedi meclisi karıştırdı!
MSB'den 5 gün sonra şehit askerlerle ilgili 'mağara' açıklaması
“Rus askerleri, Ukraynalıların kendilerine hediye ettikleri çörekleri yedikten sonra zehirlenip öldü”
Yolsuzluğu ortaya çıkaran öğretmenin başına neler geldi?
Türkiye’nin en pahalı tünelini gösterdi: "Arabası olan herkes bu tünelden geçiyor"
Turistik bölgelerde yer alan 8 hazine arsası satılacak!