ATV ekranlarından yaptığı ramazan programlarından aldığı maaşla sürekli tartışılan ilahiyatçı ve Sabah gazetesi yazarı Nihat Hatipoğlu, yeni tip koronavirüse (Kovid19) yakalanmasının ardından hastalığına sevinen bir grup olduğunu söyleyerek, "Din düşmanlığı sizi bu kadar mı zavallı yaptı?" tepkisini gösterdi.
Sabah gazetesi yazarı ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bugün kaleme aldığı 'Hastayım, dua istedim' başlıklı yazısında Kovid19 yakalanmasının ardından sevinç narası atan bir grup olduğunu öne sürerek, "Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız?" diye yazdı.
"Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı" diyen Hatipoğlu, "Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar" ifadelerini kullandı.
https://abcgazetesi.com/nihathatipogluhastaliginalafsoyleyenleridindusmaniilanetti356726
3 yılda 54 milyon lira vergi ödeyen şirketlerin çalışanları 490 milyon lira vergi ödedi22 izlenme
Somali'ye 30 milyon hibe verilmesinin sebebi bu anlaşma mı?199 izlenme
Kişi başı gelirde 2007 seviyesinin altına geriledik!129 izlenme
TÜGVA yöneticisinin ortaya çıkan skandallarla ilgili paylaşımı büyük tepki topladı!46 izlenme
Şu haince düşünceye bakar mısınız ! Fethullah'a göre 'Haçlıların ülkemizi işgal etmesi çok tehlikeli değilmiş !'623 izlenme
Türkiye işte bu halde! Örgütten ayrılan IŞİD'li: Ülkeme dönersem tutuklanırım, o yüzden Türkiye'ye gideceğim244 izlenme
CHP'li Aykut Erdoğdu: "Enflasyon düşüyorsa fatura zamları da geri alınsın!"126 izlenme
Bursa’da suya yüzde 15 zam 'ihtiyaç sahiplerine su jesti' diye duyuruldu!106 izlenme