TV100 canlı yayınında açıklamalarda bulunan avukat Ali Eryılmaz, davadaki dört sanığın dışında bir kişinin korunduğunu iddia etti. Bu kişinin davaya dahil edilmediğini belirten Eryılmaz, “Bu davada dört sanık var ancak dört sanığın dışında korunmakta olan biri var. Bu kişi davanın dışında tutuluyor” ifadelerini kullandı. Eryılmaz, söz konusu kişinin erkek olmadığını da vurgulayarak, olayın "bir namus meselesi" ile bağlantılı olduğunu ileri sürdü.
Avukat Eryılmaz, müvekkili Nevzat Bahtiyar’ın suçsuz olduğuna inandığını belirtse de, davadaki izlenimlerine dayanarak katilin kim olduğunu bildiklerini söyledi. Ancak, katil olduğu düşünülen kişi hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı. Eryılmaz, “Nevzat Bahtiyar’ın suçsuz olduğundan eminim. Ancak, hukuki süreç devam ederken katilin kim olduğunu söylemek doğru olmaz. Yine de davadaki izlenimlerimize göre katilin kim olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.
Davanın diğer tutuklu sanığı Enes Güran’ın avukatı Mahir Akbilek, Bahtiyar’ın avukatının açıklamalarına karşı çıkarak, "Dosyadaki delilleri toplu şekilde değerlendiriyoruz ve şiddetle karşı çıkıyoruz" ifadelerini kullandı. Sanık avukatları arasındaki bu görüş ayrılığı, davaya dair tartışmaları daha da alevlendirdi.
Kaynak:TV100
Nakliye ücretleri uçtu, tayini çıkan memur çaresiz kaldı39 izlenme
Trabzonlu bir vatandaşın 2019 yılında Ekrem İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı uyarı yeniden gündem oldu32 izlenme
Son dakika! Kılıçdaroğlu Muharrem İnce görüşmesi bitti! İşte perde arkası…2751 izlenme
Teslim olan IŞİD'li binlerce kadın, Suriye sınırında Türkiye'ye girmeyi bekliyor !8095 izlenme
Emeklilerin bayram ikramiyesi Resmi Gazete'de44 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında kritik ismin ifadesi ortaya çıktı: Her şeyi tek tek anlattı34 izlenme
Başarır ve Günaydın'ın CHP Grup Başkanvekilliği sıfatı TBMM'den kaldırıldı20 izlenme
Bir torpil ataması da Nihat Hatipoğlu'ndan169 izlenme
Yenidoğan çetesinin ihmali, bebeği görme engelli yaptı
Halkın parası işte böyle hiç edliyor! MHP'li belediye başkanının barok sevdası!
Önce şoför olarak almıştı: AKP'li Belediye Başkanı, yeğenini belediye başkan yardımcısı yaptı
Kayyum 1 ton 600 kilo kadayıf yemiş, 92 bin TL’ye kahve fincanı almış