Gazeteci Nevşin Mengü, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için, “Cebinden mi veriyor kent lokantasının parasını? Öğrencilerin abonmanına zam yapmışlar, belli bir yaştan sonra indirimi kaldırmışlar. Niye, beyefendi Cumhurbaşkanı olacak, popülist politikalara ihtiyacı var! Benim elektrik faturam hep daha yüksekti, şu an herkesin dilinde su faturası var. Kendine bizim paramızla siyasi kariyer yapıyor” diyen Levent Gültekin’e tepki gösterdi.
Mengü, “Levent Gültekin, İmamoğlu’na kendine bir siyasi kariyer oluşturuyor diyor. Siyasetçiler bunu yapar, ne yapacak siyasetçi Lego mu oynayacak? Tabii ki kendine siyasi kariyer yapacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: TELE1
Deprem anında Marmara Denizi'nin ortasından çıkan beyaz duman dikkatleri çekti
İBB Başkanı İmamoğlu: 1 Mayıs’ta alanda olacağım
Tüp fiyatlarına zam: İşte Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları
Şehit yakını Cumhurbaşkanı'nı istemiyoruz diyor ama algı 'CHP'ye tepki' şeklinde yapılıyor !
Özgür Özel ve İmamoğlu İstanbul'un Kurtuluşu için paylaştı: "Geldikleri gibi giderler"
Gezi Direnişi’ndeki gözaltılarda tüm öğrenciler serbest
Rasim Ozan Kütahyalı FETÖ kumpasına sahip çıktı: "2008-2011 arasında askeri vesayeti ve generalleri çökerttik. Ben de bu sürecin baş aktörlerinden biriyim"
'Beşli çete Kuzey Ormanları'nda yol kesiyor! CHP'li vekilin arabasının önünü hafriyat kamyonlarıyla kestiler!
545 bin konutun parası Merkez Bankası’nın zararı ile gitti
Dünya Kiliseler Konseyi’nden Erdoğan’a Ayasofya mektubu!
Sedat Peker 'son şahit' demişti: BBP'li Karahasanoğlu 'istifa' etti
Düzenli olarak düşüyor: Doğum sayısı çakıldı
Bakan Koca açıkladı: 80.454 yeni vaka tespit edildi, 96.664 kişi sağlığına kavuşurken, 278 kişi hayatını kaybetti!
ABD Başkanlık seçiminde son durum: Kritik eyalette oy sayımı yeniden yapılacak