Erbay, Diyanet'e 2020 yılı içinde 11.5 milyar TL ödenek ayrıldığını hatırlatarak “Diyanet'in bütçesi 8 Bakanlıktan daha fazladır. Uzayı keşfeden NASA'da 20 bin kişi çalışıyor. Bizim Diyanet İşleri Başkanlığı'nda ise 125 bin kişi var” dedi.
Yurt dışında yapılan camilere de yüklü harcama yapıldığını belirten CHP Milletvekili Erbay, sözlerine şöyle devam eti: “Moskova Merkez Camisi, 170 milyon dolar; Amerika Diyanet Merkezi, 100 milyon dolar. Bu topraklar için hayatını kaybeden şehit aileleri sıvasız, boyasız gecekondularda yaşarken, bu kadar büyük paralar harcayarak camiler yaptırmak doğru mu?”
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/nasada20bindiyanette125binpersonelcalisiyor5517854/
İsrail ordusundan yeni saldırı: İran'dan dehşet veren görüntüler26 izlenme
Çocuğunu acile götüren babaya şok! Resmi kayıtlara göre başka bir hastanede '17 gündür yatıyor' göründüğü ortaya çıktı28 izlenme
İki işçi göçükte hayatını kaybetmişti: Maden sahibi tutuklandı!21 izlenme
Ela Rümeysa Cebeci'nin eski hali şaşkına çeviriyor... 'Bambaşka bir kadın'21 izlenme
Aziz Sancar: "Türkleri adamdan saymıyorlar, saydıracağız"170 izlenme
Ankara'da 5 kamu hastanesi daha kapatılacak!47 izlenme
Narin Güran cinayetinde hesap verenlerin tam listesi69 izlenme
Onur Anıtı saldırganları bir gün önce keşif yapmış!63 izlenme