Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinin Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos günü Kuran kursundan çıktıktan sonra eve dönüş yolundayken kaybolan ve 8 Eylül günü köyün yakınlarındaki derede ağzı bağlanmış bir çuval içinde cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Sadece SÖZCÜ’nün ulaştığı bu görüntülerde Narin’in kaybolduğu günlerde jandarma ile birlikte köye gelen kadın psikolog ve pedagogların olay günü Kuran kursundan birlikte çıktıkları Narin’in arkadaşlarıyla yaptıkları görüşme ve mülakat görüntüleri yer alıyor. Görüntülerde Narin’in saat 15.15’te okul kamerası açısından çıkarak tepeye doğru yürüdüğü o tepede Narin’in arkadaşıyla uygulamalı bir görüşme gerçekleştirildiği belirlendi.
Görevlilerin korkup ürkmemeleri için Narin’in iki arkadaşıyla sanki oyun oynuyorlarmış gibi bir hava yaratarak sorular sordukları görülüyor. Kadın görevlilerin, “Buradan nereye doğru gidiyordu Narin?” diye soruyor. Narin arkadaşı, eliyle evini işaret ediyor. Kadın görevli, “Yani evine doğru gidiyordu” diyerek kendisini teyit ediyor. Görüntünün devamında, “Sen Narin diye seslendiğinde Narin nereye geldi” diye soruyor. Arkadaşı da Narin’in saat 15.15’te okul kamerası açısından çıktığı okulun hemen yanındaki tepeden aşağıya doğru yürüyerek “Seslendiğimde buraya doğru geldi” diye cevap veriyor. Görevli bu kez “Evet tamam. Şimdi git oraya. Narin olarak dur bakalım Narin’in durduğu yerde dur” diyor.
Pedagoglarla birlikte yürüdükten sonra duran çocuk noktayı gösteriyor. Kadın görevli de, “Tamam buraya mı geldi. Narin buraya geldi” diyor. Çocuk “Evet” yanıtını veriyor. Görevli bu kez “Narin’le burada konuştunuz, tam olarak ne konuştunuz Narin’le. Ne söyledin, o sana nasıl bir cevap verdi” diye soruyor. Çocuk da, “Narin ne yapıyorsun dediğimde o da bana döndü ve yemek yiyip geleceğini söyledi” diye cevap veriyor.
Kadın görevli bu kez, “Tamam. Peki, ondan sonra nereye doğru gitti Narin” diye soruyor. Çocuk da, eliyle işaret ederek, “Bu yukarıya doğru gitti” diyor. Görevli, “Tamam tepeye doğru gitti ve son olarak nereye kadar gittiğini görebildin. En son gördüğün yer” diye soruyor. Çocuk da “Eve kadar gitti” diyor. Görevli “En son gözünün görmediği Narin’in kaybolduğu nokta eve doğru gittiği yer” diyor.
Sözcü
Bu fotoğraf sosyal medyayı yıktı geçti: "Seçimi kaybettirenin fotoğrafı"
Özgür Özel, 'bir belediye hariç' diyerek açıkladı: "45 milyon dağıttılar"
Yazar Yusuf Kavaklı, katıldığı bir yayında Umre'ye gitmeyin çağrısında bulundu: "Arabistan'a gidip para harcamayın. Harcanan her kuruş bize kurşun olarak dönüyor"
Türkiye 2023'te 1,2 milyar dolarlık sığır ithal etti
Doları ve Euro'yu önceden bilen ekonomist 8.50'nin arkasındaki talanı anlattı!
PKK yandaşları Oslo'da içinde bebek bulunan Türk ailenin aracına saldırdı !
12 yıl önce dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ’da bıçaklandı!
1 milyona yakın ataması yapılmayan öğretmen varken İstanbul Valisi Gül: "Öğretmen ihtiyacımız yok denecek kadar az"
Financial Times’tan Erdoğan yorumu: Etrafını dalkavuklar sarmaladı
FETÖ'nün Balyoz kumpasında skandal karar! FETÖ firarda, fikirleri yargıda!
Dolar 6 lirayı geçti ve bakın ne kadar oldu!
Evlat katilinin GBT'si mi silindi? İmamoğlu'na suikast ihbarının belgesi ortaya çıktı!
Afrin şehidinin babasının sözleri duygulandırdı...
Volkan Konak’tan gençlere çağrı: ‘Yıkın bu utanç duvarını ve istikbalinizi elinize alın'