Diyarbakır'da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni evinin 1 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi'ne saklanan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran'ın sabah ortaya çıkan paylaşımları dikkat çekmişti.
Güran yaptığı paylaşımlarda annesi Yüksel Güran'a ve kardeşi Enes Güran'a övgüler dizmişti. Annesi Yüksel Güran için, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem, senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem" ifadelerini kullanmıştı.
Güran bir diğer paylaşımında ise Enes Güran'ın fotoğrafını paylaşarak, "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak" diye yazmıştı.
Baran Güran paylaşımlarına amcasına yer vermezken bir diğer paylaşımında Narin ile olan fotoğrafına, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine 'katil' dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum" notunu düşmüştü.
Güran bu fotoğrafların ardından bir paylaşım daha yaparak, gönderileri kendisinin silmediğini süresi bittiği için kalktığını söyledi. Güran paylaşımında, "Ben yaptığım paylaşımları silmedim süresi bittiği için kendisi kalkıyor zaten ve orda demek istediğim şey buydu olayı düzgün şekilde takip etmeyin ağır ithamlarda bulunan kişilere dedim" ifadelerini kullandı.

Tele1
Dilruba cezaevinden selam gönderdi: "Benim kılavuzum Mustafa Kemal Atatürk"26 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan'da kurulan Amerikan üslerine tepki gösterdi59 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan kaçaklarla ilgili tarihi karar!37 izlenme
56 klasörlük dosyayı 6 saatte nasıl okudunuz?586 izlenme
Arap turistlerin İstanbul'daki eğlencesi tepki topladı! Yere Türk lirası serpip dans ettiler.35 izlenme
Kredi faizleri enflasyonla yarışıyor37 izlenme
Survivor emekli21 izlenme
Bakan Kacır, dolaşımdaki TOGG sayısını açıkladı ve yeni model için tarih verdi28 izlenme