Narin Güran davasında düğümü çobanın ifadesi mi çözecek? Avukat açıkladı: "26 Aralık'ta karar çıkabilir"

42 izlenme 18 Aralık 2024
Reklamlar

Narin Güran davasıyla ilgili gündemdeki son haberler ve son gelişmeler tüm Türkiye tarafından takip ediliyor. 4 sanığın müebbet hapis istemiyle yargılandığı dava 26 Aralık'ta devam edecek.



Son dönemde Türkiye’nin gündemini meşgul eden Narin Güran davası hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Narin Güran, geçtiğimiz aylarda kaybolmuş ve ardından korkunç bir şekilde hayatını kaybetmişti. Olay, toplumda büyük yankı uyandırmış, kaybolan genç kadının ailesi ve sevdikleri perişan olmuştu. İlk başta sıradan bir kaybolma vakası olarak değerlendirilen olay, yapılan soruşturmalarda cinayet şüphesiyle ele alınmaya başlanmıştı.

Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Genel Müdür ile yardımcısının hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu Almanya Türk istihbarat faaliyetlerini mercek altına aldı Camide büyük saygısızlık! Bir şişe işkiyle içeri girdi, sigara içti, Kuran'ı tekmeledi Geçen seçimi bilen adam yandaş kanalda konuştu: Stüdyo buz kesti