Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta ortadan kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.
A Haber'in aktardığına göre; “kasten öldürme” suçlamasıyla cezaevinde bulunan Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran öğle saatlerinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürüldü.
Hafta sonu dolayısıyla kapalı olan hastane açıldı ve uzmanlar çağrıldı. Yüksel Güran’dan diş ölçüsü alınacağı ve ölçünün Narin’in abisi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izi ile karşılaştırılacağı öğrenildi.
Kaynak: A Haber
Gerçek Gündem
AKP Genel Başkan Yardımcısı'na 'sahtecilik' suçlaması!618 izlenme
1400 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi'nin müteahhidi: "Suçum ne, anlamadım!"46 izlenme
‘Askeri fabrikayı yandaşa mı satacaksınız?’208 izlenme
Randevu alabilene aşk olsun: Alo 182 şikâyet var!152 izlenme
Tasarruf kamuya uğramadı kemer sıkmak yine halka kaldı27 izlenme
Rusya’dan doğalgaz resti: "Bin metreküp gaza 2 bin Euro ödeyeceğiniz yeni dünyaya hoş geldiniz"65 izlenme
Bir il bu seçim sonuçlarını konuşuyor: Kıran kırana geçen seçimi iktidara rağmen kazandı!46 izlenme
Fındıklı Belediye Başkanı: Kendimi yakarım, Atatürk tabelasını indirmem185 izlenme