Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni 19 günün ardından pazar günü sabah saatlerinde Eğertutmaz Deresi yatağına taşlar içinde saklanmış olarak bulundu.
Nevzat Bahtiyar isimli kişi amca salim Güran’ın 200 bin liralık para teklifi karşılığında küçük kızın cesedini gizlediğini itiraf etti. Bahtiyar hakimliğe sevk edildikten sonra verdiği ifadesinde de, “Savcılıkta verdiğim ifademde geçen Salim’in bana dediği ‘Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm dedi’ şeklindeki ifade doğrudur” dedi.
Narin’in cansız bedeni bulunmadan önce evi aranan büyük amca Ali Rıza Güran ise Nevzat Bahtiyar’ı suçladı.
Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, Ali Rıza Güran Muhtar olan amca Salih Güran’ın 200 bin lira verme vaadiyle Narin’in cesedini yok etmesini istediğini itiraf eden Bahtiyar’ın ‘davayı yanlış yönlendirmeye çalıştığını’ savundu.
“AİLEDEN YA DA DIŞARIDAN HERKES CEZALANDIRILMALI”
Güran cinayete karışan ‘herkesin’ cezalandırılması gerektiğini savunarak şunları dedi:
“Devletimiz gerçeği mutlaka ortaya çıkaracak. Aileden ya da dışarıdan bu cinayete karışan kim varsa hepsi cezalandırılsın. İlk andan itibaren yapılan yayınlar, paylaşılan iddialar ve yazılar, haberler yüzde 90 yalan ve algı üzerine kurulu. Belirli çevreler bilerek hadiseyi Kur’ân kursu, İslam ve kutsal değerler üzerinden istismar ediyor.”
Kaynak: Türkiye gazetesi
Tele1
Eyyup Fatih Nurullah Efendi isimli yobaz 'Birinci Cumhuriyet yıkıldı ikinci Osmanlı kuruluyor, Tayyip Bey de padişahımız !'1284 izlenme
AKP'liler Erdoğan'ın boykot çağrısına uyup, İPhone telefonlarını kırmaya başladı !1292 izlenme
Ekonomist Veysel Ulusoy'dan zam açıklaması: "Raf fiyatları çok kısa zamanda..."52 izlenme
Halka ‘Şimşek’ çarptı36 izlenme
Muharrem İnce’ye Mersin’de büyük ilgi!1118 izlenme
Bu nasıl ihale! Türkiye Uzay Ajansı, Ay'a 'VIP minibüsle' mi gidecek?90 izlenme
AKP'li belediyeden MHP'li siyasetçiye kişiye özel çifte yol: İlki olmadı, ikincisini cami arazisinden geçirdiler36 izlenme
AKP’li AKP’liye bunu yaparsa!68 izlenme
Koltuk gidince AKP’li başkandan zehir zemberek sözler!
Ekrem İmamoğlu: "Erdoğan ve partimdeki kayyuma sözlerini iade ediyorum"
Emekliyi çılgına çeviren soru 'Geçinebiliyor musunuz?': "12 bin 500 lira ile nasıl geçinebilirim? Tek bir şahıs olsa bile geçinemez"
Savaşa ABD de girecek mi? Trump'tan İran'a 'eşi benzeri görülmemiş' tehdit