“BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANIYLA HAREKET EDİYORSUNUZ İSTİFANIZ İSTENİYOR”
Göreve getirildiği günden itibaren Keban halkı ve Ak Parti için mücadele verdiğini belirten eski ilçe başkanı Yusuf Demir, “Sayın belediye başkanımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla muhtarlarımızla siyasi parti başkanlarımızla çalışmalar yapıyorduk, ilçemizin kalkınması için bakanlarımızla görüşmeler yapıyorduk. Biz sadece Kebanlılar için çalıştık bugün yine olsa gene elimden fazlasını yaparım ama benim yapmış olduğum bu çalışmalarda rahatsızlık duydular neden bizim haberimiz olmadan çalışıyorsun diyerek istifamı istediler. İl yönetiminin bana söyledikleri aynen şu; bağımsız belediye başkanıyla hareket ediyorsunuz ona destek verdiğiniz izlenimine varıldığı için istifanız isteniyor denildi” diye konuştu.

Başkan Demir’in görevden alınmasına tepki gösteren bir grup vatandaş AKP’den istifa ettiklerini duyurdu. FOTO: SÖZCÜ
“HERKES AK PARTİ'Yİ ÖLDÜRMEK İÇİN MÜCADELE VERİYOR”
Kendisinin birçok kez AKP Genel Merkezine şikayet edildiğini söyleyen Demir, “Defalarca beni bağımsız belediye başkanıyla beraber hareket ediyorlar diye genel merkeze şikayet ettiler keşke burada olan olayları reisimiz duysa. Reisin sırtına binmiş onun sırtından geçinen bir sürü boş beleş asalak insan var. Arkalarına fotoğrafçı takarak ilçeye gelen ve iş yapıyor izlenimi verenler aslında hiçbir iş yapmıyor. Yazıklar olsun bunlara herkes AK Parti'yi öldürmek için mücadele veriyor keşke reis Anadolu'ya gelse bu vatandaşları bir dinlese. Benim görev verdiğim insanlar Anadolu'da ne filmler çeviriyorlar bir görse” ifadelerini kullandı.

Keban bağımsız belediye başkanı Fethiye Atlı ile AKP Keban İlçe Başkanı Yusuf Demir
AKP'li ilçe başkanının istifası sonrasında tepki göstermek amacıyla 50 AKP'li üyenin de istifa ettiği öğrenildi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/koltukgidinceakplibaskandanzehirzembereksozler5431044/
Bakın İmamoğlu'na suç duyurusunun arkasından kim çıktı!254 izlenme
Bu hoca 'Uzaktan Muayene' tekniğiyle Cübbeli'nin pabucunu dama atar !663 izlenme
Muharrem İnce’den önce Erdoğan’a sonra Başbakan’a yanıt205 izlenme
Aç açık yok kimse yok diyen Bakan Kirişçi'ye acı gerçekleri çiftçilik yapan vatandaş anlattı!49 izlenme
Gülşen'in tutuklanması canlı yayında tansiyonu yükseltti! Barış Yarkadaş ve eski AKP'li vekil arasında sert tartışma!66 izlenme
İzmir'deki sel felaketinin en acı anı kamerada: 70 yaşındaki emekli bankacı sele böyle kapıldı!28 izlenme
Fatih Portakal’dan asgari ücret önerisi58 izlenme
Nevşehir Valiliği Cumhuriyet yürüyüşüne izin vermedi! Kamu düzenini bozarmış!122 izlenme
Sosyal medya yıkılıyor: Kıymasında domuz eti çıkan ünlü köfteci zinciri kim?
Cemaatin eski dostu kendisine yapılan itirafı açıkladı 'Erdoğan’ı MİT’in içindeki bir ekip infaz edecek !'
Diyanet Başkanı Ali Erbaş istedi, Berat Albayrak yaptı: 5 bin kişilik kadro!
“Atatürk'ün son isteği babama iletilmedi”