Türkiye 31 Mart’ta yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. Seçime yönelik geri sayım sürerken, siyasetçiler de çalışmalarını hızlandırdı.
AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’un kentte yaptığı esnaf ziyareti sırasında bir döner ustasıyla girdiği diyalog gündem oldu.
Döner ustasına, “22 senede ülkeyi nerden nereye getirdik” diyen Kurum, karşılığında “Ben usta maaşımla geçinemiyorum. 1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu an bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum” yanıtını aldı.
Murat Kurum: Emin ol bu memleket için, bu İstanbul için bu mücadeleyi bizden başkası vermez.
Döner ustası: Verir, verir. Ben AK Parti gençlik kolu başkanıydım, Refah Partisi döneminde. Artık AK Partili değilim. Onun dışında başka bir partinin içine de girmedim. Ama Necmettin’den (Erbakan) sonra bitti yani. Her şey bitti.
Murat Kurum: Yapma gözünü seveyim. Böyle dersen bu kadar emek… Kaç senedir ya, ülkeyi nereden nereye getirdik.
Döner ustası: Ben çalışıyorum, maaşımla geçinemiyorum İstanbul’da.
Murat Kurum: Ama 22 yıldır kötü dersen…
Döner ustası: Ben 1996’da maaşımla 1 yılda bir ev aldım babama, şu anda oturuyorlar. Şu anda bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum.
Tele1
Turhan Çömez ESK skandalının belgelerini gösterdi, AKP'li vekil çılgına döndü!
Kanser ve diyabetin de içinde olduğu 508 ilaçta yüzde 200'e varan zam!
İktidara kritik dolar kuru uyarısı! "Ülkeyi iflasa götürebilir"
Üniversiteli anketinde çarpıcı sonuçlar: Üniversitelilerin yüzde 60’ı yoksulluk sınırının altında
Mansur Yavaş, Bahçeli'nin Öcalan çağrısının ardından yaşanan gelişmelere ilişkin konuştu: "Görüşmelere şehit ailelerini dahil etsinler"
Çorum’da bir saatte iki intihar!
Ayhan Bora Kaplan'ın yakalanmasının ardından ilişkide olduğu iddia edilen emniyet mensuplarıyla ilgili yeni iddialar ortaya saçıldı
Otomobil devi Türkiye’ye yatırım kararını askıya aldı! Gerekçesi vahim
İki şirketten İstanbul anketi: Son durum ne?
Denizcilik devlerinin hisseleri rekor kırdı!
Yıl 1978: Bülent Ecevit Türkiye’nin ABD ve NATO’ya tepkisini anlatıyor
Zafer Partisi 6'lı masada yer alan 4 ismi geride bıraktı
Elektrik şirketi yazılım oyunuyla dolandırdı, faturayı da halka ödetti!
Tekirdağ'da iki kız çocuğu evde ölü bulunmuştu: Yeni detaylar ortaya çıktı