Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Mansur Yavaş 'Buraya hesap vermeye geliyoruz'

44 izlenme 09 Ekim 2022
Reklamlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; Ayaş, Güdül ve Nallıhan ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Yavaş, “Buraya hesap vermeye geliyoruz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumartesi günü muhtarlarla görüştü. Önce Ayaş’ta Ayaşlı ve Güdüllü muhtarlar ile bir araya gelen Yavaş, daha sonra Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde on ikincisi düzenlenen 'Muhtarlar Müzakere Ediyor' programında Nallıhan ilçesi muhtarları ile buluştu.

'SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ'

Yavaş, ‘hesap vermek’ için toplantıları düzenlediklerini vurgulayarak, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi ve ilgili daire başkanlarına yönlendirdi.

Yavaş, kırsal bölgelerde hayata geçirilen desteklerle vatandaşların en iyi bildikleri işi yapmalarını istediklerini belirterek “Sonuna kadar destek olacağız” dedi.

Başkentlinin boşa harcanacak parası olmadığını da kaydeden Yavaş, hayali projelere para harcamak yerine Ankara’yı kalkındırmak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamda virüs çıktı! Yaklaşık 100 kişiyle temaslı olduğu belirlendi! Antalya depremle sarsıldı Naci Görür dikkati asıl büyük tehlikeye çekti TÜGVA, Kılıçdaroğlu'nun tüm gayrimenkullerine haciz koydurdu AKP'li İhale Komisyonu Başkanı, annesine ve oğluna 2,5 milyon TL iş verdi!