Cumhurbaşkanlığı seçiminde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarışan CHP'li Muharrem İnce, uluslararası sinema ve dizi platformu Netflix'e yönelik sansür iddiaları üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Adalet, şiddet, istismarla mücadele göndermesi yapan İnce, "Kadına şiddeti minimum cezalarla geçiştir, çocuk istismarına “bir kereden birşey olmaz” de, katilleri sal sokağa, yetim hakkı yemişleri ödüllendir; kalk NESSFİLİKS’e sansüre giriş.. Ahlakı yanlış yerde arayan zihniyet; unutma ki yasaklar önce koyan eli bağlar" ifadesini kullandı.
Netflix’in AKP ile yaptığı "eşcinsellik" sansürüyle ilgili pazarlığın sonuçsuz kaldığı ve Türkiye’deki dizi çekimlerinin durdurulduğu öne sürülmüştü.
Öte yandan Muharrem İnce, 15 Temmuz darbe girişimine karışanların kazanılması gerektiğine dair ifadeleri üzerine tepki gören Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış'ı da eleştirdi. Yaramış, dilinin sürçtüğünü söyleyerek özür dilemiş ve "Kendim istifa edersem saygısızlık olur" açıklamasını yapmıştı.
İnce, Yaramış'a yönelik paylaşımında ise "Cumhurbaşkanı istifa et deyince zaten istifa etmiş olmuyorsun, kovulmuş oluyorsun. İstifa etmek için bile icazet bekleyen, şahsi iradesini “şahsım”a devreden bir kişinin yönettiği kuruma, memlekete ne yararı olur?" ifadelerini kullandı. 
İBB’den yeni corona virüsü kararları! Perşembe başlıyor89 izlenme
Yabancıya konut satışı rekor kırdı!28 izlenme
Emekli maaşı için gözler ondaydı: Erdoğan 20 bin lirayı yeterli gördü14 izlenme
Zamdan kurtuluş yok: Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yurt dışına çıkış harcı açıklaması34 izlenme
Güllü'nün kızının ifadesi ortaya çıktı! "Benim herhangi bir şeyden korkum yok"32 izlenme
AKP, 24 Haziran Seçimleri için halka para dağıtıyor !1592 izlenme
Havva İmamoğlu, 191 gündür cezaevinde olan oğlundan aldığı mektubu gözyaşları içinde okudu: "Hasta olmasın, üzülmesin. Allah'ım ona sabır versin"15 izlenme
Adana'da 4,4 büyüklüğünde deprem26 izlenme
Müge Anlı, Ece Gürel'in bulunmasındaki kritik detayı açıkladı: "Eşyalarını bıraktığı noktanın 9 metre ilerisinde bulunmuş! Birkaç saat sonra bulunsaydı..."
200 bin ağaç Kanal İstanbul için kurban edilecek!
Lokanta ve restoranlarda fiyat listesi zorunluluğu başladı
Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar ortaya çıktı!