Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri, SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, hükümete yakın medya tarafından imara aykırı yapılaşma olduğu iftiralarıyla hedef gösterdiği villanın eklentilerinin yıkımı için bu sabah saatlerinde harekete geçti.

YIKILMASI GEREKEN YER RUHSATA UYGUN HALE GETİRİLECEK
Hülya Özdil'in evinde kaldırılması istenen 18 metrekarelik çamaşırhane, 12 metrekarelik su deposu, 12 metrekarelik jeneratör ve arıtma tesisinin bulunduğu teknik mahalin üzerindeki pergola, kiremit ve izolasyon maddelerini kaldırmaya başlayan ekiplerin çalışması sırasında proje sorumlusu mimar Can Çelikyürek de hazır bulundu.

(FOTO: SÖZCÜ)
Can Çelikyürek “İddia edildiği gibi burada fazla kullanılan bir alan yok. Emsal hakkımızı kullanarak ve kullanım alanı dışında olan bu yeri tadilat projesi ile ruhsata uygun hale getireceğiz” dedi.
KARAR ÖĞLE SAATLERİNDE GELDİ, YIKIM DURDURULDU
Hülya Özdil'in avukatı Özlem Ayazöz, bu sabah Muğla İdare Mahkemesi'ne başvurarak yürütmeyi durdurma kararı verilmesi talebinde bulundu. Karar öğle saatlerinde geldi. Mahkeme yıkımın durdurulmasına karar verdi.
Avukat Özlem Ayazöz, kararla ilgili şunları söyledi: Bu bina ile ilgili Muğla İdare Mahkemesi'ne üç ayrı dava açtık. Bu davalar; mühür kararının kaldırılması, encümen kararının iptali ve başlatılan yıkımın durdurulması yönündeydi. Mahkeme bugün geri dönüşü olmayan zararlar doğurabileceği için acil olarak yıkımın durdurulması ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi. Şu anda yıkım durduruldu.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/muglabolgeidaremahkemesiyikimidurdurdu5812403/
THY'de ‘huzur hakkı’ ödemesine yüzde 190 zam!47 izlenme
Nas tarikatlara yok mu? Menzil'de bu kez de faiz kavgası çıktı26 izlenme
Özdağ'ın tahliyesine İmamoğlu'ndan açıklama: "Kararın tüm siyasi tutsaklar için uygulanmasını bekliyoruz"24 izlenme
Son anketten Erdoğan’a kötü haber: Bütün olumsuzluklardan sorumlu...108 izlenme
Abdullah Gül'ün Erdoğan'a meydan okuduğu ortaya çıktı ! 'Sıkıysa engel olsun, o devir bitti, zamanın ruhu değişti !1314 izlenme
Erdoğan'ın vaadi lafta kaldı, 750 bin kişi sistemden çıktı20 izlenme
CHP’li İsmail Aktaş 'cumhurbaşkanına hakaret'ten tutuklandı!251 izlenme
Tofaş, Corona virüsü için tıbbi malzeme üretmeye başladı!115 izlenme