Mahkemenin gerekçeli kararında da, Özkan aleyhindeki tanık beyanlarına yer verilerek şöyle denilmişti:
“Sanık toplam 9 dakika 25 saniye süreyle 4 defa aranmıştır. Darbe girişiminin gerçekleştiği bir gecede yapılan bu görüşmenin yanlışlıkla aranma ve tanınmayan bir kişi tarafından aranma şeklinde izah edilmesi mümkün olmayacak kadar uzun bir süreyi kapsamıştır. Görüşmelerin saatlerinin de darbe girişiminin gerçekleşmesinin ardından başladığı, artık darbenin sonuçlanmayacağının anlaşıldığı saatlere kadar sürdüğü görülmektedir.”
FETÖ'DEN TALİMAT
Kararda, “Garantör sıfatı bulunan sanık FETÖ'den darbe girişiminin gerçekleştiği saatlerde talimat alınmak üzere aranmıştır. Sıkıyönetim emirlerini komutanlarına tebliğ ettirmiş, darbenin gerçekleşmesini sağlama yönünde eylemleri bulunmuştur” denilmişti.Dava dosyası, itiraz üzerine Gaziantep İstinaf Mahkemesi 4. Ceza Dairesi'ne geldi. İstinaf Mahkemesi, yeniden yapılan yargılamanın Mayıs ayındaki 4. duruşmasında, müebbet hapse çarptırılan Özkan'ın, “yurtdışına çıkış yasağı ve haftada 1 gün imza atma” şartıyla tahliyesine karar verdi.
Seçil Erzan'ın silinen mesajları için çalışma başlatıldı53 izlenme
Atatürk Anıtına baltayla saldıran manyağı linçten zabıtalar güçlükle kurtardı !431 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından yeniden gündeme geldi! Buket Aydın’dan “Patronlarının kredi kartı ile gezen gazeteciler” açıklaması60 izlenme
İmamoğlu 'pek yakında' diyerek meydan okudu: "Diploma iptali 'baskın seçim' için mi?"12 izlenme
36 kişinin öldüğü apartmanın raporu tamamladı, dehşete düşüren kolon detayı!35 izlenme
Türkiye BAE’den Sedat Peker’in iadesini istedi!53 izlenme
MHP genel başkanlığına yeniden seçilen Bahçeli'den Erdoğan'a: Gidemezsiniz, Türk milletini yalnız bırakamazsınız29 izlenme
Emekli maaşı 10 yılda yarıya yarıya azaldı!216 izlenme
AKP'li Sancaktepe Belediyesi zabıta ekipleri CHP’nin seçim çadırına müdahale etti !
Tutuklu gazeteci İsmail Arı’nın anne babası cezaevi önünden haykırdı! “Oğlum ne yaptı?”
Soruşturmalarda sıra Ferdi Zeyrek'e mi geliyordu? CHP'li Gökhan Günaydın 'Bunu ilk kez paylaşıyorum' diyerek anlattı!
AKİT paçavrasının skandal başlığı ile ilgili flaş gelişme!