Antalya'nın Kepez ilçesindeki Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin müdürü Ramazan Erdoğdu, mesai saatleri içinde okulun mescidinde uyurken fotoğraflandı. Erdoğdu’nun uyurken fotoğrafını çekenler hakkında soruşturma açıldı.
Kepez’deki Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin müdürü Ramazan Erdoğdu’nun, mesai saatleri içinde okulun mescidinde uyurken fotoğrafı çekildi. Erdoğdu’nun mesai saatleri içinde uyuduğunun ortaya çıkması veli ve öğretmenlerin tepkisini çekti. Erdoğdu’nun uyurken fotoğrafını çekenler hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.
Ramazan Erdoğdu’nun, okuldaki mescidin tabelasını daha önce kaldırttığı ve burayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Zümre Odası’na dönüştürdüğü bildirildi.
Eğitim Sen Antalya Şubesi Başkanı Nurettin Sönmez, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Basına yansıyan haberlerden gördüğümüz kadarı ile okul müdürü mesai saatleri içinde görevini yapmamaktadır" dedi.
Ramazan Erdoğdu’nun eğitimöğretim sorunları ile uğraşması gereken saatlerde uyuduğunu belirten Sönmez, "Liyakat konusunda yetersiz olduğu her geçen gün daha da belirginleşen okul müdürü görevden alınması gerekirken sorunu tespit edenlere soruşturma açılması anlaşılır bir durum değildir. Burada büyük sıkıntı olduğu açıktır. Eğitimöğretimin sağlıklı yürütülmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve Antalya Valiliği’ni göreve davet ediyoruz" diye konuştu.
halktv.com.tr
İBB soruşturmasında 'Bizden rüşvet istendi' diyen tanıklar 'dolandırıcı' çıktı23 izlenme
Amasya'da durdurulan TIR'da yakalanmışlardı: 25 kaçak Afgan demir korkulukları söküp kaçtı31 izlenme
Uluslararası medya CHP'ye ablukayı böyle duyurdu16 izlenme
Trump imzaladı! Türkiye'den 3 bakan ve 2 bakanlığa yaptırım kararı!243 izlenme
197 bin yabancı Türkiye’yi terk etti, en çok Afganlar geldi…100 izlenme
Seçil Erzan mağduru böyle kandırmış: Fon aldığı isimden bankacı taklidi yapmasını istemiş48 izlenme
Alaattin Aktaş duyurdu: Memur ve emekli eksik maaş aldı!46 izlenme
1237 Afgan ülkesine gönderildi!51 izlenme