"İSYAN EDİYOR MİLLET"
Başka bir vatandaş, "Yapabileceğimiz hiçbir şey yok kullanıyoruz sonuçta bu arabayı" diye konuşurken; emekli bir vatandaş, "Arabaya binemez olduk imkanım yok emekliyim ben. Arabaya binmeyeceğiz, kapıya bağlayacağız" dedi. Biçerdöver işi yapan bir başka vatandaş ise "Bu gidişle iyi değil yani. Bizi kurtarmıyor bu şekilde. Günde 300 litre mazot gidiyor 400 litre falan" dedi.
Emekli Zeki Çıngır, "Her gün oluyor her gün zam bu nedir ya? Vallahi bıktık usandık bin lira çektirmişim 24 litre mazot. Nedir bu milletin çektiği ya. Bir gün önce Elbistan'dan almışım 37,75 liraya şimdi olmuş 39 bilmem kaç kuruş. Verdikleri 3 kuruş emekliye zam veriyorlar, 100 katı bin katı ya. Böyle bir şey olur mu arkadaşım ya? İsyan ediyor millet. Bir arabanın muayenesi 600 lira, şimdi bin 200 lira. 90 liraydı egzoz muayenesi olmuş 200 lira. Bu nedir ya? Nereye gideceğiz? Terk edip gideceğiz bu memleketi" diye tepki gösterdi.
Odatv.com
Flaş iddia! ‘Anketler gizlice tahlil edildikten sonra ortadan kaldırılıyor’
Türkiye işsizlikte Avrupa'yı üçe katladı
Fırsatçılara büyük tepki! #deprem'in ardından #İzmir'de bazı kiralık evlerin fiyatları % 25 zamlandı!
Gurbetçi vatandaş: "Sığınmacılardan rahatsız değil, memnunuz. Türkler çalışmıyor, mülteciler çalışıyor. Üniversite okuyan da gitsin kiraz toplasın çalışsın"
Türk Lirası günden güne eriyor! İşte TL'deki erimenin perde arkası
Bakanlıktan, İBB’ye yandaş sendika ablukası!
Narin cinayetinde korkunç iddia! "Aile biliyordu, cesedi günlerce taşıdılar"
İmamoğlu'ndan etkin pişmanlık resti: "Gerekirse o iftiranameleri imzalayın"
CHP’li Yavuzyılmaz ‘Murat Kurum dinlenilsin’ dedi, AKP ve MHP’liler olay çıkardı
Erdoğan'ın 'hikaye'si: Üç yavrum ülkemde okuyamadı...