İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Belgrad Ormanı’nda 2 Mart'ta yürüyüş yaptığı sırada kaybolan peyzaj mimarı Ece Gürel, arama kurtarma ekipleri tarafından kayboluşunun 4. gününde ormanda bulundu. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırılan Gürel 7 Mart günü hayata gözlerini yumdu.

Adli Tıp Kurumu’nda 5,5 saat süren otopsinin işlemlerinin ardından Gürel’in naaşı ailesine teslim edildi. Ece Gürel’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işleminde travma ya da zehirlenme bulgularına rastlanmadı ve vücudundan alınan örneklerde yabancı bir kişiye ait DNA profili bulunmadı.
Yapılan radyolojik görüntüleme ve otopsi işlemleri ile alınan örneklerin incelemesi sonucunda, Gürel'in ölümünün hipotermi ve gelişen komplikasyonlar sonucu meydana geldiği tespit edildi.

halktv.com.tr
Muhtarlıkta kadın devrimi! Sayıları 2 katına çıktı55 izlenme
Sokak röportajında isyan eden vatandaş gözyaşlarını tutamadı 'Ben açım, bana sahip çık Suriye'ye değil!'59 izlenme
Ümit Özdağ'dan Suriyelileri savunan Nagehan'a sert sözler! "Ülkesinin demografik işgalini destekliyor. Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir"64 izlenme
Türkiye'de vergi düzeni: Holdingden 10, çalışandan 100 kestiler45 izlenme
Memurun 4 aylık kaybı 15 bin 670 lira40 izlenme
Bebek bezi ve mamalara alarm takılmıştı, bakın hangi ürün kilitli kutuya koyuldu?52 izlenme
Bakanlık, Kadıköy’deki gökdelenlerin yan parselini özelleştirdi!61 izlenme
Sadece iki hastanede '350 sağlık çalışanı' coronaya yakalandı!88 izlenme