Belgrad Ormanı'nda kaybolan ve 4. gününde sağ bulunan ancak geçirdiği hipotermi nedeniyle hastanede hayatını kaybeden Mimar Ece Gürel olayında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Gürel’e "cadılık eğitimi" verdiği ileri sürülen ve gözaltına alınan Hale Nur Özen, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Sabah'tan Muharrem Doğantez'in haberine göre Özen'in hakimlik ifadesi ortaya çıktı.
Özen, "Ece'yi yaklaşık 2 yıldır tanırım. Kendisine online olarak eğitim verdim. Daha önce tarot eğitim almıştı. Son olarak Cadılık Zanaatı eğitimi aldı. Bu eğitimin sadece adı "cadılık" içeriğinde mantıksal açıklaması olmayan bir şey yok. Ece'nin son zamanlarda duygusal tepkileri çok yoğundu. Çok normal konularda bile takıntılı davranıyordu. Vefatı ile bir bağlantım yoktur. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.
Özen, Gürel'in kaybolmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı yayında şunları söylemişti:
"Güçlü analizlerimiz var bunları yayınlamıyoruz. Bildiğim tek bir şey kayıp an haritasına baktık, Ece'nin haritasına baktık derece var, burada bahsettiğim derecesi 6 yıllık çalışmanın sonunda derlenmiş sadece astrolomiye aittir. Mars'ın derecesi yön şaşırtma, başka yöne yönlendirme. Astrolomi haritası olarak bildiğimiz şey o kadar büyük bir yön değiştirme şaşırtma var ki söyleyebileceğim tek şey bu."
Sözcü
Cengiz'in hedefindeki Cennet Koyu Meclis'e taşındı94 izlenme
"Afgan, Iraklı ve Suriyeli suçluları uçaklara bindirip Türkiye'ye göndermeye başladı" iddiasına açıklama10 izlenme
Saray film çekiyor!88 izlenme
İBB kayıtlarının kopyalanması işlemine yürütmeyi durdurma kararı!121 izlenme
Mahkeme kararı da Cengiz’i durduramadı24 izlenme
Savaşın seyrini değiştirecek gelişme: ABD Kongresi, Ukrayna için 40 milyar dolarlık yardım paketini onayladı44 izlenme
Ankara'da konuşulan 'ham bilgi': "İktidar emekli maaşına ve asgari ücrete ek zam yapacak, oranlar dikkat çekiyor"71 izlenme
Mahmut Tanal CHP İstanbul İl Başkanlığı'na giren sivil polisi dışarı çıkarttı!45 izlenme
Işgın Otu Nedir? Faydaları Nelerdir?
Cemal Enginyurt canlı yayında kendini kaybetti: "Yazıklar olsun adaletinize. İdam vermezseniz namertsiniz! Zindanlara atmazsanız namertsiniz!"
Yandaş araştırma şirketinin anketinden İmamoğlu çıktı
CHP'nin 'sel felaketi'nden 2 gün önce verdiği önerge reddedilmiş!