1. Okulların öncelikle tüm çocuklar için sosyal mesafe korunarak, ortak kullanım alanları ve dersliklerde metrekare hesabıyla oturma düzenleri planlanarak, sınıflarda öğrenci sayısı seyreltilerek 18 milyon öğrenci için açılması planlanıyor.
2. Bilim Kurulu'nun pandeminin seyrine göre alacağı kararla, tüm çocuklar için açılma şansı kalmazsa okullar yarı zamanlı açılabilir.
3. Okullar salgının ağır seyrettiği bazı şehirlerde açılmaz iken salgın sürecini daha hafif atlatan şehirlerde, il dışı seyahat kısıtlaması ile birlikte açılabilir. Okulların açılmayacağı şehirlerde telafi eğitimleri yapılacak.
4. Eylül ve Ekim'de olası ikinci dalga salgına karşı 20202021 Eğitim/Öğretim yılında kısmi veya tamamen uzaktan eğitime geçişle ilgili teknolojik altyapı çalışmaları tamamlandı.

Bu yıl 1.2 milyon minik derse başlayacak.
20192020'de ilkokul birinci sınıfa başlayan ve pandemi nedeniyle yarım dönem okula gitmek zorunda kalan 1,1 milyon öğrenci ile yine bu yıl okula başlayacak olan çağ nüfusuna göre 1,2 milyon öğrencinin okuma yazmayı öğrenmesi veya bildiğini unutmaması için öncelikli olması planlanıyor. LGS'ye girecek 8'inci sınıflar ve YKS'ye girecek 12'nci sınıfların da öncelikli olması düşünülüyor.
Yine herkesi geride bıraktık! Gıda zammında Türkiye’nin rakibi yok!44 izlenme
Koronavirüs için verilen önerge TBMM'de reddedildi!96 izlenme
Emekli aylığı farkının yatacağı tarih belli oldu34 izlenme
Yabancılara konut satışı yüzde 50 arttı: İran, Irak ve Afganistan ilk sıralarda!59 izlenme
Erdoğan’a ve Türk yetkililere yönelik yaptırım tasarısı, ABD Temsilciler Meclisi’nde kabul edildi129 izlenme
Türkiye'de bu da oldu! Balcının arılarını haciz koyup götürdüler50 izlenme
Sedat Peker'in ifşalarının ardından sır perdesi aralandı! "Mehmet Ağar ve Tolga Ağar..."90 izlenme
YRP Genel Başkanvekili Doğan Aydal: "İsrail uçaklarına petrol bizden gidiyor"44 izlenme
Naci Görür'den İstanbul depremi için kritik uyarı! Tartışmalara son noktayı koydu
8 bin nüfuslu beldenin belediye başkanı 600 bin liralık makam aracı aldı! "Şahin alacak halimiz yok ya"
Arama-kurtarma aracı AKP’li belediyenin garajında çürüyor
Yandaş Yenişafak 'araç saltanatını' görmek istemedi