1. Okulların öncelikle tüm çocuklar için sosyal mesafe korunarak, ortak kullanım alanları ve dersliklerde metrekare hesabıyla oturma düzenleri planlanarak, sınıflarda öğrenci sayısı seyreltilerek 18 milyon öğrenci için açılması planlanıyor.
2. Bilim Kurulu'nun pandeminin seyrine göre alacağı kararla, tüm çocuklar için açılma şansı kalmazsa okullar yarı zamanlı açılabilir.
3. Okullar salgının ağır seyrettiği bazı şehirlerde açılmaz iken salgın sürecini daha hafif atlatan şehirlerde, il dışı seyahat kısıtlaması ile birlikte açılabilir. Okulların açılmayacağı şehirlerde telafi eğitimleri yapılacak.
4. Eylül ve Ekim'de olası ikinci dalga salgına karşı 20202021 Eğitim/Öğretim yılında kısmi veya tamamen uzaktan eğitime geçişle ilgili teknolojik altyapı çalışmaları tamamlandı.

Bu yıl 1.2 milyon minik derse başlayacak.
20192020'de ilkokul birinci sınıfa başlayan ve pandemi nedeniyle yarım dönem okula gitmek zorunda kalan 1,1 milyon öğrenci ile yine bu yıl okula başlayacak olan çağ nüfusuna göre 1,2 milyon öğrencinin okuma yazmayı öğrenmesi veya bildiğini unutmaması için öncelikli olması planlanıyor. LGS'ye girecek 8'inci sınıflar ve YKS'ye girecek 12'nci sınıfların da öncelikli olması düşünülüyor.
Ekvador Devlet Başkanı Lasso, başkanlık uçağını satışa çıkardı!44 izlenme
Vatandaştan Erdoğan'a hodri meydan 'Seçime gitmek istiyorlarsa gideriz, sandığa daha kötü gömeriz. Millet uyandı artık !'1347 izlenme
Sınırdaki göçmenler İstanbul’a döndürülüyor!211 izlenme
Erdoğan'ı alkışlayan paşanın eşine terfi!549 izlenme
İktidar verileri ortaya koydu: Et ve süt üretimi alarm veriyor45 izlenme
Yandaş Erkan Tan'dan Bülent Arınç'a zehir zemberek sözler 'Fetullah Gülen kahpesine hizmet ediyor !'477 izlenme
CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, oğlu gözaltına alınan muhtarın gözaltına alınmasına müsaade etmedi: "Hiçbir suçu yok, vermeyeceğim"31 izlenme
İngilizlerden tahmin: Türkiye dünyada küme düşecek, Çin 2028’de ABD’yi geçecek128 izlenme