Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde "Büyük İkramiye" Milli Piyango bileti satan Muzaffer Sarıyıldırım, alım gücü düşen insanların çeyrek bilet yerine, çeyreğin çeyreğini almak istediklerini söyledi. Sarıyıldırım, şöyle konuştu:
"Kadirli'de Milli Piyango bayisiyim. Bu yıl satışlarımız başladı, hızla devam ediyor ama bileti pahalı diye almayanlar da var. 150 lira çeyrek, 300 lira yarım, tüm 600 lira. Ama insanlar 'çok pahalı' diyor. Çeyreğin çeyreğini sormaya başladı artık. '75 liram var bilet olur mu? 100 liram var bilet olur mu?' diyorlar. Biz de olmaz diyoruz yani bu standart bir fiyatı var biletlerin. Her yıl pazarlığa açık değil diyoruz ama insanların alım gücü olmadığından dolayı pazarlık yapıyor. Ucuz almaya çalışıyor ama veremiyoruz. Piyangonun da çeyreğinin çeyreği olur mu? Olmaz. İnsanların alım gücü yok, yazık."

"GİZLİDEN ALDILAR PARALARI"
Daha önceki ikramiye kazananların isimlerinin duyulmadığını söyleyen Sarıyıldırım, "Daha önceki biletlere ikramiye çıktı ama gizliden aldılar paraları. O yüzden bizim şeyimiz fazla yok. Kadirli'nin en meşhur yeri burası ilk bileti satan biziz burada, ilk başlayan biziz. Güvenilir bir biletçiyiz. İnsanlar buyursun gelsinler güvenli bilet alsınlar. Çeyreğin çeyreği yok, çeyrek var. Çeyrek bilet 150 lira" diye konuştu.
Odatv.com
Müdüre hanımın Atatürk alerjisi!
Kompresörle işkence edilerek öldürülmüştü: Katiliyle halay çektiği görüntüler ortaya çıktı
İmam hatip lisesinde skandal! Derse sarıkla gelen öğrenciden öğretmene "Kadın başına konuşma, döverim!"
‘Özel Hastane Çetesi’ skandalında 10 ruhsat iptal edildi! İşte o hastaneler...
Rüşvetle suçlanan bürokratın dudak uçuklatan mal varlığı
Ümit Özdağ hakkında iddianame hazır: Hapis talep edildi
Son ankette çarpıcı sonuç! Hem İmamoğlu hem Yavaş Erdoğan'a fark attı
Vatandaş isyan etti! Peşin alınan gaza zamlı fatura!
İmamoğlu'na 'Cuma namazı' çıkışı provokasyon: "Camiye neden geldin?"
Fatih Altaylı'dan zam yorumu: “Sağımdan kalktım buraya geçireyim, solumdan kalktım buraya geçireyim”
11 ayda köprü ve otoyollardan geçen araç sayısı ve kazanılan gelir belli oldu!
Merkez Bankası Başkanı kovboy çıktı! Sosyal medyada gündem olunca hemen silindi
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Vaka sayısı 357.693'e, can kaybı 9.658'e yükseldi!
TBMM’de 50 vekil için 1.85 milyonluk tadilat!!