
AKP'li Çelebi'ye ait 3 adet TBMM giriş kartından biri, İstanbul'da değeri 45 milyon lira olan Bentley'in üzerinde çıkmıştı. Çelebi kartı iptal ettirdiğini söylemişti.
CEZAYI TBMM ÖDÜYOR
Milletvekilleri parlamenter seçildikten sonra TBMM'ye kayıt yaptırırken 3 adet araç plakası alıyor, ve bu araç plakaları trafik müdürlükleri tarafından “Milletvekili aracıdır” denilerek tescil ediliyor. Bu araçlara trafikte geçiş üstünlüğü tanınıyor, ayrıca plakasına trafik cezası kesilmesi durumunda ceza tutanağı Meclis'e gönderiliyor. Ceza, TBMM bütçesinden ödeniyor.

SURİYELİ'DE DE VAR…
Daha önce de Türk vatandaşlığına geçip Muhammed Halebi olan ismini Muhammed Sabancı yapan Suriyeli bir kişinin AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay adına kayıtlı araç için çıkarılan TBMM kartını kullandığı belirlenmişti. Mercedes s400 D 4matic model araç Yeni Bahar Dağıtım Dış Ticaret şirketi adına kayıtlı çıkmıştı. AKP Düzce Gençlik Kolları Başkanı Öner Şen'in de aracında milletvekili araç kartı kullandığı ortaya çıkmış ve hakkında “Kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi” suçunda soruşturma yapılmıştı.

Numan Kurtulmuş
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da, AKP'li Mehmet Ali Çelebi'nin bir iş insanına TBMM Araç Kartını vermesiyle ilgili konuştu. Bu duruma tepki gösteren Kurtulmuş şunları söyledi: “Ben kendi çocuklarıma bile TBMM kartı vermedim, verdirtmedim. Herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi lazım. Meclis'in saygınlığını korumak gerekiyor. Bu konuda özel bir şey söylemek istemiyorum ama herkesin hassasiyetle üzerinde durması lazım. Milletvekillerini itibarsızlaştıracak şeylerden de kaçırmak lazım.”
Sözcü
İBB'den yandaş medyaya "ek maaş" cevabı!118 izlenme
Tansiyonu yükselten nedenler? Dikkat edilmesi gerekenler?30 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.924 yeni vaka tespit edilirken, 9 kişi hayatını kaybetti, 8.302 kişi sağlığına kavuştu!46 izlenme
Otel için yangın skandalı deştikçe büyüyor! Yangından bir yıl önce yer tahsisi!82 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş arabasından menun değilmiş! "Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz"45 izlenme
Doğu Perinçek: MHP'nin Sinan Ateş cinayeti ile ilgili bir menfaat yok27 izlenme
İsrail, İran'ın başkenti Tahran'ı vurdu47 izlenme
Son ankette sürpriz sonuç: AKP psikolojik sınırın altına düştü!33 izlenme
Pancar kotaları iptal edilen çiftçiler fabrika önüne tabut bırakıp cenaze namazı kıldı: "Diri halde kendi namazımızı kılmak için niyet ettik"
Narin cinayetinde ikinci iddianame kabul edildi
CHP'li 11 başkandan ortak çağrı: Bu ülkede yatağa aç giren hiç kimse kalmasın
pkk'lı Bahoz Erdal öldürüldü iddiasının videosu !