Merkez Bankası Başkanı'nın görevden alınması tartışmasında "Alışacaksınız" diyen, dolar kurunun yükselişine ilişkin, "Bu günler sayılı" savunması yapan AKP'li Mücahit Birinci'nin 4 bin 983 TL'lik atkısı sosyal medyada yeniden gündem oldu.
5 BİNLİK ATKIYI KABUL ETTİ
Dolar kuru karşısında günden güne eriyen Türk Lirası ve yaşanan ekonomik kriz karşısında Birinci'nin sözleri, akıllara Louis Vuitton marka atkısını getirdi. Fiyatı 330 pound (4,983 TL) atkı sosyal medyada yeniden gündem olurken, Birinci'yle ilgili de binlerce paylaşım yapıldı.

Mücahit Birinci ise tepkilere karşılık yaklaşık 5 bin TL olan atkıyı kabul edip şunları yazdı:
“Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, "Bizimkiler" dizisindeki kapıcılarız.”
İşte o mesaj:

https://www.krttv.com.tr/gundem/milletealisacaksinizdiyenakplimucahitbirincih100941.html
70 yıllık kriz! Çin mi Tayvan mı? Her iki ülke de kanıt olarak aynı tarihe atıfta bulunuyor47 izlenme
LPG'ye bu gece okkalı zam geliyor37 izlenme
Türkiye-İspanya ticaret hacminde yükseliş54 izlenme
Kemal Sunal'dan müthiş kapak !!!874 izlenme
Saray İttifakı'nda kriz!152 izlenme
Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!71 izlenme
Emekliler ve çalışanlar dikkat! Emekliliğiniz iptal olabilir!816 izlenme
1 yılda 6 milyon seçmen nereden çıktı?193 izlenme
Sinop ağlıyor: Kesilen ağaç sayısı 650 bini aştı!
Ekrem İmamoğlu'ndan 'iç cephe' vurgusu: "Bugünkü iktidarla bunun asla başarılamayacağını düşünüyoruz"
'Sedat Peker iade edilecek' iddialarının ardından BAE’den sürpriz hamle!
Engelli öğrencilere verilen eğitim desteği, İmamoğlu’nun talimatıyla arttırıldı