Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yangının devam ettiği Milas ilçesinin Çökertme Mahallesi’nden son durumu paylaştı.
“Şu anda yangın Çökertme'nin hemen yanındaki sırtlarda, yoğun bir şekilde devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle Çökertme'ye doğru geliyor” bilgisini veren Tokat, “Acil müdahale ihtiyacı var. Yetkililerle görüştük. Buraya arazöz desteğiyle birlikte helikopterlerin hatta uçakların tekrar devreye girmesi gerektiğini ifade ettik. Helikopter geldi ama uçakları bekliyoruz” diye konuştu.

TAHLİYELER YAPILIYOR
“Yeni yanan yer ile eski yangın yeri birleşmiş durumda. Sırtlardan aşağı inmesi durumunda ciddi olarak Çökertme sahili zarar görecek” diyen Tokat, bölgede tahliyelerin yapıldığını bildirdi.
Tokat, “Buraya hemen müdahale şart. Havanın kararmasıyla birlikte burada müdahale imkanı kalmayacak ve Çökertme'yi kendi kaderiyle baş başa bırakmış olacağız” uyarılarında bulundu.

“ÇÖKERTME YANIYOR, UÇAK DESTEĞİ YOK”
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da “Çökertme yanıyor. Helikopter ve uçak desteği yok. Yol kapanıyor. Başkanımızın çığlığını ülkeyi yönetenler duymuyor” dedi.
“NE YAZIK Kİ ÇÖKERTME İÇİN TAHLİYE KARARI ÇIKTI”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, sosyal medya hesabından “Yangının devam ettiği diğer bir ilçemiz olan Milas'ta incelemelerde bulunduk. Ne yazık ki Çökertme için tahliye kararı çıktı. Yangın Ören yönünde ilerliyor” bilgisini paylaştı.
65 yıllık stadyum, millet bahçesi oluyor99 izlenme
Bal tutan parmağını yalıyor!246 izlenme
Beklenen en düşük memur ve emekli maaşları belli oldu105 izlenme
Fahiş zam müteahhtileri ayaklandırdı36 izlenme
Manavda 'Maalesef'li fiyat etiketleri54 izlenme
İBB dosyasında uydurma beyan 'tarih çelişkisi'ne takıldı: Bir gün sonra yeni ifade alındı20 izlenme
Halk Ekmek önünde yoksulluk kuyruğu...144 izlenme
Suriyeliler artık polis vurmaya başladı! Vatandaşlar linç etmek istedi ama yine de linçten polis kurtardı!70 izlenme
Interpol 'kırmızı bülten' ile arıyordu: Yozgat’ta yakalandı!
Hüsnü Mahalli Tel Aviv'i karıştıran pankartı anlattı: "Şara, İsrail yanlısı olacak, İsrail'e teslim olacak"
Ezan Türkçe okunuyormuş ! Bizim neden haberimiz yok ?
Hacettepe Üniversitesi'nde özel güvenlik öğrenciyi tekmeledi!