MHP'li Yalçın, TBB ile ilgili, "Bunlardan biri de Türklükle ilgisi olmadığı gibi, doktorların sorunlarıyla da alakası bulunmayan Türk Tabipler Birliğidir. Kendilerini Marksizm’e ve ona hizmet eden partilere adamış Tabipler Birliğinin yönetici tayfası, doktorluktan ve sağlık sorunlarından çok siyasetle iştigal etmekte ara sıra hekimlik yapmaktadır" ifadelerini kullandı.
Semih Yalçın, "Tıbbi atık Tabipler Birliği’nin Covid9 salgını hakkında verdiği gündelik rakamlar o kadar şişirilmektedir ki bunlar hastalığın yayılma sürecinde erişilen gün sayısıyla çarpıldığında sadece Ankara’da milyonlarca hasta tablosu varmış gibi görünmektedir" dedi.
Yalçın şöyle devam etti:
"Tabipler Birliği hem doktorların mesleki yeminine sadakatsizlik, hem de yüz binlerce sağlık çalışanına ihanet etmektedir. Artık bu Marksist yuvasının dağıtılmasının, en azından mesleki tekelinin kırılmasının zamanı gelmiştir. Akla en uygun olan şey, sağduyulu doktorlar ordusunun Marksist azınlığı temsil eden Tabipler Birliğinin tekelinden kurtarılarak özgür ortamda hak ve çıkarlarını savunabilecekleri başka bir meslek odası oluşturabilmelerinin önünün açılmasıdır."
http://www.krttv.com.tr/gundem/mhpttbyiyinehedefaldih47123.html
AKP'li belediyenin aracında esrar çıktı! "Satmıyorum, içiciyim"34 izlenme
Ticaret Bakanlığı'nda büyük skandal! "Yerli, Milli" diyerek yabancıları desteklemişler!70 izlenme
İmamoğlu davası yargıyı karıştırdı! İktidar medyası hakimi hedef gösterdi12 izlenme
Kadına şiddet uygulayanlar için pes dedirten karar!26 izlenme
Salgın sürecinde müteahhitlere para aktı!45 izlenme
İş insanı Sadettin Saran'dan 'imam hatip' isyanı!50 izlenme
Hiranur Vakfı'nda 6 yaşındaki çocuğun 'evlendirilmesi' davasında avukat istifa etti, dava ertelendi43 izlenme
Eski TÜİK Başkanı yenilere isyan etti: "Hiç utanmıyor musunuz!"107 izlenme
Çin haber ajansı yazdı: "Türkler doğalgazdan vazgeçti, soba satışları patlama yaptı"
Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi
‘AKP’den telaşlı uyarılar… Anketler bu defa farklı sonuç mu veriyor?
Erdoğan’ın yakın çevresi hakkında bomba iddia! "Yurt dışına yerleşiyorlar, varlıklarını taşıyorlar"