MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısı tartışmalara neden oldu. Bahçeli'nin 15 Mart 2022'deki sözleri MHP'nin resmi X hesabında yer almaya devam ediyor. Bahçeli'nin sözlerine çok sayıda kullanıcıdan yorum ve retweet geldi.
MHP'nin sosyal medya hesabından 15 Mart 2022 tarihinde Bahçeli'nin o günkü grup konuşmasında bir bölüme yer verildi. Paylaşımda Bahçeli'nin, "Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında, terörist Demirtaş’ı, Soroscu Osman Kavala’yı serbest bırakacaklarını ifade etmiş. Sorarım sana, Öcalan canisini de serbest bırakacak mısın?" ifadeleri yer alıyor.
Sosyal medyada çok sayıda etkileşim alan söz konusu paylaşım MHP tarafından kaldırılmadı. Kullanıcılardan, "Sil kana", "Silseniz mi?", "Yediği ayazları da unutuyor herhalde artık" gibi yorumlar yapıldı.
Sözcü
Bomba iddia! 'AKP ve MHP uzlaşamayacak, erken seçim olacak!'1453 izlenme
Enflasyon rakamları açıklandEnflasyon rakamları açıklandı: TÜİK ile ENAG arasındaki fark iki kattan fazla!ı!30 izlenme
Süper Lig'de bahis yapılan maçlar listesi paylaşıldı11 izlenme
Ekrem İmamoğlu paylaştı: İşte seçim gecesi yaşananlar262 izlenme
Gazetecilere peş peşe gözaltı!58 izlenme
'Kuru ekmek yiyorsa aç değildir' diyen Şahin Tin, NATO'dan böyle ihale almış!179 izlenme
Bunu da gördük! AKP'li meclis üyesi camiye el koydu!139 izlenme
AKP Genel Sekreter Yardımcısı, hem üniversitede hem Saray'da hem de şirkette görevli!36 izlenme
Mahmut Tanal'ın KYK krizine çözüm önerisi güldürüp düşündürdü: "Melih Gökçek çıkarılsın öğrenciler barınsın"
Sedat Peker'in hedefindeydi: Mehmet Ağar, aylar sonra ortaya çıktı
Ahmet Özer cezaevinden açıkladı: "Operasyonun hedefinde Ekrem İmamoğlu var"
1915 Çanakkale Köprüsü, bayramda bile 'garanti' edilen rakamın yarısına ulaşamadı!