TELE1'in haberine göre, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin netleşmesinin ardından dün akşam Gümüşhane'de Dersimlilere yönelik provokasyon girişimi gerçekleştirildi.
Samsun seferini düzenleyen Can Dersim Tuncelililer firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsünün yolu Gümüşhane'de bir grup MHP'li tarafından kesildi.
Üzerinde MHP bayrakları asılan olan bir araç Can Dersim Tuncelililer firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsünü uzun süre takip ettikten sonra yolunu kesti.

Otobüsün camlarına vuran ve zorla kapıları açmak isteyen kişilere yolcular tepki gösterdi.
Bir sürede daha provokasyon girişimine devam eden MHP'li grup daha sonra araçlara binerek olay yerinden uzaklaştı. Yolcu otobüsünün şoförü Mehmet Kılıç ise can güvenliklerinin olmadığını belirtti.
Sosyal medyada yayılan diğer iddilara göre, MHP’liler araçtan inerek arabayı yakmakla da tehdit etmişler.
Yeniçağ
Bir günde 32 Türk firması iflas etti
AKP'li Canikli'nin yeğeninden kadına şiddet! Hamile eşini sokak ortasında sürüklediği görüntüler ortaya çıktı
Reisçi isimden Atatürk'e hakaret!
Kurumların bütçelerinde dikkat çeken kesintiler
Zamlar halkı yakıyor, vergisi devlete akıyor
Özgür Özel AKP'nin yaptığı 'gizli saklı İmralı ziyareti' teklifini ifşa etti
Bakan Işıkhan memurların dört gözle beklediği tarihi açıkladı
Prof. Kozanoğlu: "TCMB son silahını kullandı, zor günler kapıda"
Bakan bacanağı imam, çalıştığı hastaneye müdür yardımcısı oldu!
Gezi protestolarının 13. yılı... Emel Korkmaz konuştu: "Oğlumu kaybettiğim gün bile umudumu yitirmedim"
Hem sapık hem aptal ! Kadınlar tuvaletine gizli kamera yerleştirirken kendisini de çekti !
Berat Albayrak’a yakın isimle ilgili olay ekonomi kulisi: "Gölge yönetim çabası ifşa oldu"
ABD'de yaşayan Türk kadının anlattıkları gündem oldu! Anlattıkları Türkiye'de olsaydı ne olurdu?
Fırsatçılık virüsü de patladı! Maske ve hijyen ürünlerinin fiyatı bir anda 4-5 katına çıktı!