Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
"EFSANEMİZ OKUNMAYA AZ KALDI"
Yönter, Dubai'de yaşadığı belirtilen ve hakkında iki defa kırmızı bülten çıkarılan suç örgütü lideri Sedat Peker ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
MHP'li Yönter paylaşımda, “Az kaldı. Bu kavgada kim yürüdü, kim döndü. Efsanemiz okunmaya az kaldı” ifadelerini kullandı.
Söz konusu paylaşımın ardından sosyal medyada "Sedat Peker Türkiye'ye mi dönüyor?" sorusu gündem oldu.
İşte o paylaşım:
TELE1
Sertifika ile ‘helal’inden harcıyorlar28 izlenme
'Müdür eşleri çalışmadan maaş alıyor' iddiası!193 izlenme
Yüksek elektrik faturası ödeyecekler belli oldu: 1 Ocak'ta başlıyor!25 izlenme
Suriyeli Türk kıza saldırdı, ilçe ayağa kalktı!498 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 110.602 yeni vaka tespit edildi, 86.671 kişi sağlığına kavuşurken, 217 kişi hayatını kaybetti!62 izlenme
Elektrik ve doğalgaza yüklü zam! İşte faturalarda son durum52 izlenme
AKP, son dakika maddesiyle yolsuzluk ve karaparanın üzerini örttü!44 izlenme
Araplardan rezil Türkiye açıklaması!122 izlenme
İBB'ye yeni operasyon: 14 kişi için gözaltı kararı
Sayıştay ortaya çıkardı: Borç, Mansur Yavaş'a kaldı!
Eminönü’nden Şişli’ye 400 lira isteyen taksicinin savunması güldürdü: “Müşteri ‘How much’ dedi. Tahmini olarak trafik süresine göre söyledim”
Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de gözaltına alındı