MHP'den ihraç edilen belediye başkanı Erdoğan'ın fotoğrafını yırttı!

103 izlenme 19 Temmuz 2020
Reklamlar
MHP'den ihraç edilen Sivas’ın Hafik İlçe Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu'nun Erdoğan’ın fotoğrafını yırtarken çekilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Sivas’ın Hafik İlçe Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, MHP’den ihraç edilmişti.

MHP yönetimi, Çuhadaroğlu’nun, “Partinin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle” ihraç edildiğini açıklamıştı.

Milli Görüş kökenli olan Selahattin Çuhadaroğlu, daha önce Saadet Partisi’nin ilçe başkanlığını, belediye başkan adaylığı gibi görevlerde bulunmuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Askıda' soğan: Çiftçi tarlasını açtı, duyan koştu Özgür Özel sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nu ziyaret edecek AKP'den CHP'ye geçmeden önce sümen altı edildi: Tuzla Belediyesi'nde kamera görüntüleri ortadan kaldırılmış Gezi Parkı Davası’na beraat veren hakimin başına gelmeyen kalmadı