Cumhur İttifakı belediyelerinde “İtfaiye öncü aracı” adı altında son model lüks makam aracı furyası devam ediyor. Rize’nin MHP’li Çayeli Belediyesi ile Afyonkarahisar'ın 13 bin nüfuslu AKP’li Şuhut Belediyesi’nin ardından 15 bin nüfuslu Düzce’nin MHP'li Gümüşova Belediyesi vergisiz “İtfaiye öncü aracı” adı altında makam aracı satın aldı.
İHALESİ İKİ KEZ İPTAL EDİLMİŞ
MHP'li Gümüşova Belediyesi, itfaiye öncü aracı satın almak için ihale açtı. 2 kez iptal edildikten sonra Nisan ayında gerçekleşen ihale ile itfaiye öncü aracı satın alındı. Belediye Başkanı MHP'li Muharrem Tozan satın alınan lüks cipi makam aracı yaptı.
İTFAİYE ÖNCÜ ARACINA 580 BİN TL ÖDEDİ
Edilen bilgiye göre, belediye daha önce makam aracı olarak kullanılan ful donanımlı lüks makam aracını 300 bin TL’ye sattı. Ardından değeri yaklaşık 1 milyon 500 bin TL olan Volvo marka lüks aracı “İtfaiye öncü aracı” adı altında 580 bin TL’ye satın alarak makam aracı yaptığı öğrenildi. Belediyelerin, itfaiye öncü aracı olarak aldıkları otomobillerde KDV, ÖTV ve MTV avantajları kullanılıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mhplibelediyeitfaiyeoncuaracinimakamaraciyapti6394911/
Tarım Kredi marketlerinde indirim kısa sürdü35 izlenme
Cumhurbaşkanı belediyeleri belediyeler esnafı silkeliyor28 izlenme
Tarkan’dan '7 Eylül' öncesi Akbelen Ormanı paylaşımı: ‘Kaybedecek vaktimiz yok’35 izlenme
Sinan Oğan TOKİ’den malikaneye nasıl geçti? Eski komşusu açıkladı37 izlenme
HÜDA PAR’lı vekil Şehzade Demir, karma eğitimi hedef aldı: "Ayrı okullarda eğitim gören öğrenciler çok daha başarılı"39 izlenme
Batman'da neler oluyor? Yoğun bakım üniteleri dolmak üzere!53 izlenme
Tarımda kayıp yılı10 izlenme
Sat arabayı uçağı, öde burs parasını!100 izlenme