MHP Hatay Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kaftancıoğlu’na, “köpek” diyen MHP’li Gül, Akşener için ise, “Sokak karısı dilin kopsun” diye yazdı.
OdaTV’de yer alan habere göre, MHP’li Gül, Kaftancıoğlu’nu etiketlediği mesajında, “Türk Milliyetçilerini Düşman olarak gören hain zihniyet CHP’yi ele geçirmiştir. Ben Atatürk sevdalısı Cumhuriyet aşığıyım diyen CHP’ye oy veren tüm vatandaşlarımız bu ihaneti görmelidir. CHP İstanbul İl Başkanı Türk Düşmanlığınında sınır tanımayan bir köpektir. @ccanannnnnn” diye mesaj yazdı.

MHP’li Gül, Akşener’in “Kış geliyor” göndermeli mesajının altına ise, “Sen tam bir rezilsin. Hadsizlikte sınır tanımayan sokak karısı dilin kopsun” yorumunda bulundu.

MHP’li Gül’ün mesajları tartışma yaratırken, sosyal medyada birçok kişi Gül’e tepki gösterdi.
Öte yandan, MHP’li İbrahim Gül’ün arşivinden de dikkat çeken mesajlar çıktı.
MHP’li Başkan’ın geçmişte attığı ve şu anda silmiş olduğu mesajlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan için tartışma yaratacak mesajlar attığı ortaya çıktı.
MHP’li İbrahim Gül’ün, arşivinde, Erdoğan için, “alçak” ve “omurgasız” gibi ifadeler kullandığı ortaya çıkarken, yine Erdoğan için, “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Öcalan”, “Öcalan’ın hasbası, İsrail’in yosması, Barzani’nin kankası, salak Bilal’in babası RTE” gibi yorumların da olduğu görüldü.
İŞTE O MESAJLAR:



https://www.abcgazetesi.com/aksenervekaftancioglunayonelikskandalsozlersokakkarisidilinkopsun23941
Mahkeme karar verdi: Cemevinin elektrik faturasını Diyanet ödeyecek119 izlenme
İBB iddianamesinden: Devletin 'yap' dediğine savcılık 'kaçak' dedi, Bakanlık talimat, MAPEG onay verdi valilik ortak oldu!21 izlenme
Daha göreve başlamadan Türkiye’ye çok sert ifadeler: Sözde stratejik partner88 izlenme
Rahşan Ecevit'in nereye defnedileceği belli oldu290 izlenme
AB iki yüzlülüğü: Rusya yapınca terör eylemi, İsrail için 'meşru müdafaa'43 izlenme
Binali Yıldırım'ın dağları delecek projesi hala bitmedi: 5 bakan eskitti ve 101 milyar lira yedi29 izlenme
Vatandaş 'Tanzim' kuyruğundayken AKP'li belediyeden dudak uçuklatan reklam harcaması!123 izlenme
Atatürk’ün karargâhı az geldi çiftliği de gitti!80 izlenme