Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 2. Bölge KOBİ Temsilcileri Buluşmasında konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 2. Bölge KOBİ Temsilcileri Buluşmasında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin geleceği için sağlıklı yönetilmesi lazım" dedi. AKP Hükümetinin esnafı unuttuğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, "Mevcut iktidar esnafı gözden çıkarmış durumda. Bütün ülkelerde esnaflar korunur. Esnaf devlete yük olmaz" ifadelerini kullandı.
Esnafın çıkarının memleketin çıkarı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, kendisini dinleyen esnaflara, "Siz dükkanı kapattığınızda kim bakacak size?" diye sordu. AKP'nin ekonomiyi bir çıkmaza soktuğunu belirten CHP lideri, "16 yıldır ekonomi, üretim ekonomisinden beton ekonomisine yöneldi" dedi.
Kendisinin yakasında parti genel başkanı olarak CHP rozeti olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yakasına Türk Bayrağı taktığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı 81 milyonu kucaklamak zorundadır. Bunu yapan tek kişi var Muharrem İnce" dedi.
Muharrem İnce'yi sosyal medya hesabından eleştiren Danıştay Üyesi Aysel Demirel'i bir kez daha istifaya davet ederek, 'Eğer birazcık ahlaklıysa istifa eder. Yoksa Danıştay'da kara bir leke olarak kalır" ifadelerini kullandı.
AVM'lerin vazgeçilmeziydi: Türkiye'nin giyim devi iflasın pençesinde23 izlenme
İstihbaratçı polis FETÖ dosyasını ortadan kaldırmış, boğaz manzaralı köşkü kapmış!836 izlenme
Müteahhit hileyle çürük raporu aldı, binaların sağlam olduğu depremde ortaya çıktı43 izlenme
Sata sata bitirilemedi: 44 ilde 670 arsa açık artırmayla satılacak22 izlenme
Uyuşturucu suçlamasıyla gözaltına alınmışlardı: Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadesinde dikkat çeken detaylar69 izlenme
Kadına şiddet bitmek bilmiyor! Hem tacize uğradı, hem öldüresiye dövüldü!54 izlenme
İmamoğlu: Valilikte iftarın bir gün ertelenmesini manidar buluyorum98 izlenme
Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi'nden skandal Atatürk paylaşımı!10 izlenme
Son asgari ücreti nokta atışı bilen banka, yeni asgari ücreti kuruşuna kadar duyurdu
Hüsnü Mahalli'ye hapis cezası
Sokak röportajında Mehmet Şimşek'in fotoğrafını gösterip "Fotoğrafa bakınca ne görüyorsun” diye sordular, herkesin cevabı aynı oldu: "Zam"
Hatay'ın deprem öncesi ve sonrası hali izleyenleri kahrediyor...