Ülkücü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Ateş'in cenazesi Bursa'da toprağa verilirken MHP cephesinden Ateş'in cenazesini kimse katılmadı. Cinayetle ilgili MHP ve Ülkücü Ocakları'ndan hiçbir açıklama yapılmamıştı.
Cinayetle ve Sinan Ateş'le ilgili ilk açıklama Mersin Ülkü Ocakları'ndan geldi. Açıklamayı Mersin Ülkü Ocakları yaptı.
Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akgül, "Ülkücü Hareket Liderinin emrindedir ve Lider neyi nasıl işaret ediyor, neyin nasıl olmasını istiyorsa öyle olacaktır. Lider – Teşkilat – Doktrin bu üçlüyü idrak edemeyen, sadık kalamayan bir zahmet ben Ülkücüyüm demesin." ifadelerini kullandı.
İşte Akgül'ün yaptığı o yazılı açıklama:

KRT
Tarih verildi: AKP'den memur ve emeklilere zam açıklaması94 izlenme
Yandaş Abdülkadir Selvi'ye göre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyormuş !269 izlenme
Çorlu Tren Faciası’nda oğlunu kaybeden Mısra Öz isyan etti: Artık gerçek suçlular ceza alsın istiyoruz15 izlenme
Böbrek Taşı Belirtileri? Böbrek Taşı Tedavisi Nasıl Yapılır?32 izlenme
Bekçiler iki yurttaşı vurup olay yerinden kaçtı!303 izlenme
'AKP'li belediye başkanı taciz iddiası nedeniyle istifa edecek'104 izlenme
Cumhur İttifakı’nda sert kırılma!: ‘Davamız Erdoğan davası değil’488 izlenme
Acı haberi bakanlık duyurdu! İdlib'de bir asker şehit oldu...73 izlenme
‘Bundan sonra daha keskin düşüşler olacak’ diyen Nebatiye vatandaştan enflasyon yanıtı: "Palavrayla düşecek bir durum yok"
Enflasyon farkıyla emekli zammı ortaya çıktı! Zamlı maaşlar için tarih netleşti
THK Genel Başkanı Nogaylaroğlu yediği kebapları, içtiği kahveleri kuruma ödetmiş!
Koç'tan geri alınmıştı, seçim sonrası ilk satış: Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için ihaleye çıkılıyor