İstanbul'da bir metrobüste yaşanan olayda iddiaya göre, yolculara tacizde bulunan şüpheli bir şahıs güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. Metrobüsten indirilip Emniyet'te götürülmek istenen şahsa tepki gösteren diğer yolcular meydan dayağı attı.
Güvenlik görevlileri tacizci olduğu iddia adilen şahsı korumak için güvenlik kulübesine aldı. Şüphelinin burada kendisini linç etmek isteyen vatandaşlara 'hamile eşim var' diye bağırması dikkat çekti.
Çağlayan Adliyesi'ne saldırı düzenleyenlerin kimlikleri belli oldu
Paramız pul oldu
Zamlı listeleri paylaşmıştı: Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Aybaş'a ceza!
AKP'nin kalesinde vatandaşlardan AKP'ye isyan 'Dinimizi, imanımızı sömürerek iktidara geldiler, şimdi de çalmaya doymuyorlar !'
Milyonlarca işçi hakkında emsal teşkil eden Yargıtay kararı: Rakip firma için istifa eden işçiye tazminat yok!
CHP'li Ali Şeker: 'Osmangazi Köprüsü'nden ambulanslar bile 236 TL ödeyerek geçiyor!'
Dolardaki tarihi rekorun ardından Erdoğan'a çok sert tepki! "Ünlü ekonomi profesörü Erdoğan!
“Asgari ücret az değil" dedi, Almanya'dan emekliliği ve kirada evleri ortaya çıktı
Hamas, misilleme olarak Lübnan'dan İsrail'in Kuzey Bölgesi'ndeki Kiryat Shmona şehrini 12 roket atarla vurduğunu duyurdu