Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram hesabından yaptığı paylaşımla istifa eden ve o günden bu yana sesi çıkmayan Berat Albayrak'la ilgili AKP'li eski vekil Selçuk Özdağ konuştu.
"51 GÜN ÖNCE BU ÜLKENİN..."
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "51 GÜN OLDU Evet tam ellibir gün önce bu ülkenin en kudretli ikinci adamı idi. Ülkenin 130 milyar doları hiç edilirken müjdeler veriyordu. Sadece bir bakan da değildi, CB damadı idi. Sonra bir gece yarısı aniden kayboldu. Siyasi ve insani olarak soruyorum: Berat Albayrak nerede?" dedi.
"ŞEFFAFLIĞIN GEREĞİDİR"
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da konuyu gündeme getirerek, "Boşalan hazineden sonra kaybolan bir damat var. 128 miyar dolar kayıp, damat da kayıp. Damat nerede?
Bu ülkede Hazine ve Maliye Bakanlığı, öncesinde Enerji Bakanlığı yapmış bir kimsenin istifa ettikten sonra nerede olduğunu bilmek siyasette şeffaflığın da bir gereğidir.
Sağlık sorunu var ise Allah'tan acil şifa dilerim. Ama devletin hazinesi ve maliyesinin teslim edildiği bir damat istifa edip orta yerden kaybolmuşsa bu kayıptır. Bu kaybın da bulunması lazım" ifadesini kullandı.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/merakedilensoruyuchpgundemegetirdih59215.html
AKP il başkanının partinin parasını çaldığını iddia eden yardımcısı görevden alındı!47 izlenme
"Diş Sağlığında Sosyal Medya Etkisi: Estetik Uğruna Bozuyorlar"28 izlenme
4.1 milyon kişi yapılandırma bekliyor50 izlenme
AKP’li Metin Külünk’ten AKP’lilere eleştiri: "Vatandaş sonuna kadar haklı"32 izlenme
Dolar 7.94'ü gördü, vatandaş sordu: #NeredesinYiğitBulut56 izlenme
TBMM'de, Rojin Kabaiş’in ölümünün araştırılmasına ilişkin verilen önerge AKP ve MHP tarafından reddedildi!14 izlenme
Dolar kuru ne kadar? İşte döviz kurunda son durum30 izlenme
Yeni kısıtlamaları açıklayan Erdoğan'a CHP'li Erdem'den tepki! "Yazık, gerçekten yazık"67 izlenme
Bal tutan parmağını yalar: Erdoğan'la görüştü 17 milyar TL'yi kaptı!
'Sırtımızı sadece belediye ve devlete dayama hastalığına yakalanmamalıyız'
Soylu'nun 'Sedat Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi var' çıkışının ardından bomba iddia!
Sapık fotoğrafçı soyunma odasına gizli kamera koyup kadın müşterilerini kayda aldı.