Pazartesi günü yasadışı bahis soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan 16 şüpheli, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından, tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç, 'Ev hapsi' kararıyla serbest bırakıldı. Diğer yandan, Sefa Caner Sarıcam, Esma Sözen, Muzaffer Zorbey Erkoçlar ve sosyal medya fenomeni İbrahim Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'ın 'Ev hapsi' kararıyla serbest bırakılmasına itiraz etti.
Başsavcılık Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'ın tutuklanmalarını talep etti.
Mehmet Ali Erbil ile Serdar Ortaç hakkında uygulanan adli kontrol tedbirine itirazla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Nöbetçi sulh ceza hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında verilen adli kontrol kararına yaptığı itirazı değerlendirdi.
Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'ın tutuklanmasına yönelik talep reddedildi.
Sözcü
Deniz Yücel'den Erdoğan'a: "CHP'ye siyasi istikamet çizmeyi bıraksın kendi partisine baksın"35 izlenme
Bülent Arınç'ın damadı AKP'de kavga çıkardı! 'Haddinizi aşıyorsunuz'131 izlenme
Rizeliler çay fiyatlarına isyan etti! 'Çay İstanbul'da, Ankara'da daha ucuz'60 izlenme
Trump'tan çok konuşulacak iddia: "Ben olmasam Erdoğan savaşa girecekti"18 izlenme
Güllü soruşturmasında bir kritik gelişme daha! ATK'ya sevk edildi29 izlenme
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminin 'kaymakam adayı' FETÖ’cü çıktı!59 izlenme
Açlık sınırı 10 bin liraya yaklaştı, yoksulluk sınırı 26 bin 994 lirayı buldu66 izlenme
Gazi Üniversitesi Atatürk'ü sildi!479 izlenme