Anasayfa1
16 Temmuz 2019 ( 143 izlenme )
Reklamlar

Şehit yakınından "Atatürk" isyanı!


"Atatürk ve silah arkadaşlarına neden dua edilmiyor" diye haykıran şehit yakınına Vali "dua edilir" dedi, aracına binip gitti



"Atatürk ve silah arkadaşlarına neden dua edilmiyor" diye haykıran şehit yakınına Vali "dua edilir" dedi, aracına binip gitti.

Şehit Uzman Çavuş Ağır’ın 10 gün önce izne geldiği ve şehit düşmeden 4 gün önce birliğine teslim olduğu öğrenildi. Şehidin cenaze törenine Muğla protokolünün yanı sıra bölge milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı. 

Fethiyeli Şehit Süleyman Yasir Ağır'ın akrabası olduğu iddia edilen bir vatandaşın, Vali'nin makam aracına yönelerek, "Sayın Valim dün akşam evinde, bugün camide kılınan cenaze namazında ve şehit mezara defnedilirken de yapılan duada Atatürk ismi neden geçmedi. Atatürk silah arkadaşları şeklinde neden dua edilmedi" diye sorunca Muğla Valisi Esengül Civelek, ‘dua edilir’ diyerek aracına binip uzaklaştı. 

Öfkeli şehit yakını ise korumalar tarafından abluka altına alınarak sakinleştirildi. Olay, diğer şehit yakınlarının araya girmesiyle büyümeden önlendi. 

İşte o fotoğraflar:

https://odatv.com/sehityakinindanataturkisyani15071933.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alkole zam! Kızı, Afgan uyruklu mültecinin cinsel saldırısına uğrayan baba isyan etti! 'Cumhurbaşkanım, bu senin eserin!' Türkiye'de eğitimin geldiği son nokta... Rektöre aylık 150 bin TL maaş, Ar-Ge'ye yıllık 141 bin TL bütçe! Ünlü oyuncu aklım almıyor dedi isyan etti: "10 sene sonra Suriyeli ya da Afgan başkanlar gelecek!"