Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un tutuklandığı operasyonun ardından iktidardaki kavga iddiaları ortaya çıktı.
İktidar medyasında Mehmet Akif Ersoy'a yönelik iddiaları içeren haberlerin çok fazla olduğu görülüyorken; Sabah yazarı Dilek Güngör, sosyal medya hesabında Mehmet Akif Ersoy'un da bulunduğu bir fotoğraf karesi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
"Vay. Kimler kimlerle beraber? Habertürk'teki operasyona bu 'derin' fotoğraf damga vuracak. Gizli tanık ifşa etmiş. Duyduğuna göre; Ela Rümeysa Cebeci'nin telefon ettiği da ekonomi, spor, siyaset, magazin dünyasında deprem yaratacak. Bu dosya siyasi Susurluk olmaya aday."
İktidar medyası işaretlenmiş fotoğrafta siyasi isimlere dikkat çekerken; 19 kişinin fotoğrafta olduğu Rezan Epözdemir, Mehmet Akif Ersoy'un yanında yer alıyor.
MHP'den isimlerin yer aldığı karede MHP'li avukat ve 2024 seçimlerinde Beşiktaş Belediye Başkanı Serkan Toper fotoğrafta yer alıyor.
İktidar medyasının dikkat çektiği fotoğrafta dikkat çekici isimlerden biri de eski Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım.
İlhami Yıldırım, 2015 yılında İstanbul Çekmeköy'de konaklayanlarda tutuklanmış ve şoför vurularak yaralanmıştı. Sosyal medya hesabında daha önce Mehmet Akif Ersoy ile paylaşımları bulunan Yıldırım'ın Ersoy'un tutuklanmasından sonra bu paylaşımların silindiği ortaya çıktı.
BirGün yazarı, gazeteci Timur Soykan'a konuşan İlhami Yıldırım, fotoğrafın 4 yıl önce Mehmet Akif Ersoy'un doğum günü partisinde bir balıkçıda çekildiğini söyledi.
Mehmet Akif Ersoy'u uzun yıllardır kullanmayı bilmeyen İlhami Yıldırım, "Ben doğum gününe geçtim.
Halk TV
Emekli maaş farkı ortadan kalktı! SGK Uzmanı Özgür Erdursun emeklilik hayali kuranlara kara haber verdi: 'Sorun daha büyüyecek'
Ünlü profesörden Diyaneti İşleri Başkan'ı Ali Erbaş'ı çıldırtacak açıklama!
Hafize Gaye Erkan’a yeni görev! Bomba atama: İki kamu bankası genel müdürü koltuğundan oluyor
Tunç Soyer'den Bahçeli ve AKP'ye cevap: "Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğiz"
AKP'li bürokrattan Kılıçdaroğlu'na hakaret, muhalefete yönelik skandal paylaşımlar!
AKP’li Fatma Şahin, Erdoğan'ı başöğretmen ilan etti!
Faisal Finans’ın prensleri Türkiye’de kral oldu!
Doğal Hayatı Koruma Vakfı mütevelli heyeti üyesiydi! Limak Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, üyelikten ayrıldı
"Üretmek yerine para basarak gelir sağlanıyor"
Burdurlu emekliler ekonomiden dert yandı: “Emekli demek bugün canlı cenaze demek”
Yardım için gelen uluslararası ekip saatlerce bekletilip görev yerlerine öyle gitti
200 milyon nerede? 'Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'ndan rüşvet kokuları geliyor!'
Mecliste mafya iddiası: AKP’li başkan zabıtayı CHP’li üyenin üzerine saldı!
Sağlık raporu ortaya çıktı: Muhittin Böcek kritik eşikte! Solunumu duruyor...