İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘Uyuşturucu’ soruşturması kapsamında tutuklanan Mehmet Akif Ersoy ile ilgili önemli bir ayrıntı dosyaya girdi.
Gazeteci Can Özçelik'in haberine göre Mehmet Akif Ersoy’un 2019 yılından bu yana yasaklı madde kullandığı öğrenildi. Mehmet Akif Ersoy, son olarak gözaltına alınmadan üç ay önce yasaklı madde kullandı ve ardından da tövbe etmek için de Umre’ye gitti.
Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı‘nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ikinci kez ifade veren Mehmet Akif Ersoy’un iddiaları da araştırılıyor. Savcılığın araştırma kapsamında ifadede yer alan bilgileri incelediği ve bu kapsamda soruşturmayı derinleştirdiği belirtildi.
Mehmet Akif Ersoy daha önce de pişmanlık duyduğunu ifade ederek şunları söylemişti:
“Bugün gazeteci Akif, insan olan Akif'ten, insan kardeşlerinden, toplumdan, yaratıcısından yaptıkları nedeniyle büyük bir pişmanlık duymakta ve çok büyük özür dilemektedir.”
Ersoy 10 Aralık 2025 tarihinde savcılığa verdiği ilk ifadede, "Hakkımdaki ifadeleri ve iddiaları kesinlikle reddediyorum. Hayatımda hiç uyuşturucu madde kullanmadım. Bu iddialar çok çirkindir" demişti.
Sözcü
Birleşmiş Milletler, Suriyelilerin illere göre dağılımını açıkladı!57 izlenme
Taliban'dan gündemi sarsacak Türkiye açıklaması! Erdoğan şimdi ne diyecek?49 izlenme
Zekeriya Öz’ün prensi, uyuşturucu baronu Zindaşti’yi bırakan hakimlik Kavurmacı’yı da bırakmış!149 izlenme
SGK önünde yine kuyruk: Zamlı ödemek istemeyenler akın etti45 izlenme
Ahmet Hakan Bülent Arınç'a açtı ağzını yumdu gözünü, ağzına ne geldiyse söyledi!104 izlenme
Yenge Hediye Güran tutuklanmıştı: İfadede Narin kaybolduktan sonra değişen telefon ayrıntısı106 izlenme
Yapma artık Mehmet Cengiz, kıyma bu güzelliğe! Cenneti cehenneme çevirecek40 izlenme
500 gün geçti adalet gelmedi17 izlenme
Ankara kulislerinde konuşulan anket: AKP gücünü korurken, MHP eriyor!
İran geçen ay vurdu Pentagon sansürledi: ABD üssünde patlama görüntüsü ortaya çıktı
Adana'da çocuğa öldüresiye şiddet! Çocuğun başını otomobile çarpıp yere fırlattı!
AKP'nin 'sarsılmaz' kalesi çatırdıyor: 'AKP benim için bitmiştir!'