Ekonomik krizdeki Türkiye’de fiyatlar her geçen gün artış gösterirken alım gücü de aynı oranda düşüyor.
“BU ÜRÜN BİZİM YÜZÜMÜZDEN PAHALI. OY VERİRKEN AKLINIZDA BULUNSUN.”
Krize tepki göstermek isteyen sosyal medyadaki bir grup, bazı market ve mağazalarda satılan ürünlerin üzerine etiket yapıştırdı.
Etiketlerde Erdoğan ve Bahçeli’nin fotoğraflarını yanına“Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazdığı görüldü.
Sosyal medyada 'Gençlik Devirecek' isimli hesabı açılarak market etiketlerine yapıştırıldığını gösteren paylaşımlar yapıldı.
Çıkartmalarda, “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde”, “Bu ürün bizim yüzümüzden pahalı. Oy verirken aklınızda bulunsun” ifadeleri yer aldığı görüldü.
İşte o paylaşım ve etiketler:





Yeniçağ
'Akademi şerefini koruyacaksa diplomayı iptal etmez'28 izlenme
AKP'li Hülya Nergis'ten gençlere tavsiye: "Erken evlenin, çok çocuk yapın!"47 izlenme
Erdal Beşikçioğlu'ndan madencilere destek ziyareti: 'Umarım bu hatadan bir an önce dönülür'25 izlenme
Memleketin geldiği nokta! 75 yaşındaki kadına evinde gaspçı dayağı!292 izlenme
Süt kutularında arapça dönemi!69 izlenme
Adaletin terazisi bu dörtlüyü tartmıyor22 izlenme
Yap işlet devret müteahhitlerine bayramda ABD enflasyonu müjdesi!63 izlenme
İstanbul’da kış bilançosu belli oldu: 39 ilçenin 33’ünde doğalgaz tüketimi azaldı150 izlenme
Semt pazarları bile pahalı: Vatandaş evine hiçbir şey götüremiyor!
Bu da oldu! 500 dolara cennetten tapulu arsa sattılar!
Denizde yüzerken eliyle 6 kiloluk levrek yakalayan vatandaşın videosu tartışma konusu oldu: Balık yakalanmış gibi değil de teslim olmuş gibiydi!
Narin'in defnedildiği mezarlıkta üç isimsiz mezar daha ortaya çıktı!